Πετρόφ: «Καλύτερος ο Χάμιλτον»

Ο Λιουίς Χάμιλτον είναι ο καλύτερος πιλότος της Formula 1, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βιτάλι Πετρόφ.

Ο Λιουίς Χάμιλτον είναι ο καλύτερος πιλότος της Formula 1, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βιτάλι Πετρόφ. Ο Ρώσος πιλότος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Βρετανό πιλότο, ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα καριέρα του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της F1.

Ποιον Παγκόσμιο πρωταθλητή θα ήθελε για ομόσταβλο: «Αν θα πήγαινα πίσω στο χρόνο, θα επέλεγα τον Λιούις Χάμιλτον, επειδή πιστεύω πως είναι ένας υπέροχος πιλότος. Μου αρέσει ο τρόπος που οδηγεί και που συμπεριφέρεται. Ξέρει πώς να παίρνει όλες τις δυνατότητες από το μονοθέσιο»

Σε ποιο σιρκουί θα ήθελε να τρέχει συνέχεια: «Ίσως στο Σπα. Αν είναι όλα καλά με τον καιρό, τότε η πίστα είναι φανταστική και δεν τη βαριέσαι ποτέ»

Πως θα γιόρταζε αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Θα πήγαινα στην πόλη μου και θα γιόρταζα με όλους τους φίλους μου και την οικογένεια μου. Το φαγητό δεν θα παίζει μεγάλο ρόλο και τα ποτά εξαρτώνται από την περίσταση»

Ποιο μονοθέσιο από τα παλιά θα επέλεγε για να τρέξει: «Πάλι πρέπει να πάω πίσω στο χρόνο; Νομίζω πως τώρα όλοι θα ήθελαν να οδηγήσουν για τη Ferrari και τη Red Bull. Αν πάλι έπρεπε να γυρίσω πίσω στο χρόνο, θα ήθελα να οδηγήσω τα μονοθέσια των Προστ ή Σένα »

Ποιον πιλότο θα διάλεγε αν ήταν πρόεδρος ομάδας: «Σαν πρόεδρος ομάδας θα ήθελα να κερδίζω για αυτό θα διάλεγα τον Λιούις Χάμιλτον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.