Ντομενικάλι: «Δύσκολες οι γρήγορες αλλαγές»

Χρόνο χρειάζεται η Ferrari ώστε να παρουσιάσει καλύτερο το μονοθέσιό της στο μέλλον, σύμφωνα με τον Στέφανο Ντομενικάλι.

Χρόνο χρειάζεται η Ferrari ώστε να παρουσιάσει καλύτερο το μονοθέσιό της στο μέλλον, σύμφωνα με τον Στέφανο Ντομενικάλι. Ο ισχυρός άνδρας της «σκουντερία» τόνισε πως δεν μπορούν να γίνουν αναβαθμίσεις μέσα σε δυο ημέρες, ενώ συμπλήρωσε πως κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν, οι «κόκκινοι» θα παρουσιαστούν καλύτεροι.

Αρχικά, ο Ντομενικάλι δήλωσε: «Η διαδικασία της εξέλιξης ενός μονοθεσίου απαιτεί πολύ χρόνο. Δεν μπορείς να θεωρήσεις ότι είναι κάτι που μπορεί να φανεί μέσα σε δύο ημέρες. Πρέπει να αλλάξεις τη μεθοδολογία της δουλειάς σου και να προσπαθήσεις να τη βελτιώσεις, αυτός είναι ο σκοπός, αλλιώς δεν θα αλλάξεις. Πρέπει να βρούμε άλλες προτεραιότητες για την εξέλιξη του μονοθεσίου».

Και συμπλήρωσε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση από συναισθηματικής άποψης. Δεν είναι εύκολο, ειδικά αν έχεις συνεργαστεί μαζί του για πολλά-πολλά χρόνια. Αλλά μερικές φορές θα πρέπει οι αποφάσεις να είναι όσο το δυνατόν σωστές για το όφελος της ομάδας, αλλά ξαναλέω πως δεν ήταν εύκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.