Φέτελ: «Να μη χαλαρώσουμε…»

Μπορεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ να έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα, ωστόσο ο Γερμανός οδηγός της Red Bull παραμένει προσγειωμένος.

Μπορεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ να έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα, καθώς σε τρεις αγώνες μετράει δύο νίκες και μια δεύτερη θέση, ωστόσο ο Γερμανός οδηγός της Red Bull παραμένει προσγειωμένος και τονίζει πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θεωρείται το φαβορί και για το κυριακάτικο γκραν πρι της Τουρκίας, ωστόσο ο 23χρονος «πιλότος» δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η σεζόν μόλις άρχισε και πως πολλά μπορούν να συμβούν.

«Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώσουμε τώρα, εξαιτίας αυτού, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα» επισήμανε ο Φέτελ, ο οποίος έχει προβάδισμα 21 βαθμών στο πρωτάθλημα οδηγών από τον «πιλότο» της ΜακΛάρεν, Λιούις Χάμιλτον, που πήρε τη νίκη στην Κίνα, αφήνοντας τον Γερμανό στην δεύτερη θέση. Τρίτος στους οδηγούς είναι ο «ομόσταυλος» του Χάμιλτον, Τζένσον Μπάτον, γεγονός που αφήνει να εννοηθεί ότι η ΜακΛάρεν φαίνεται να είναι ο άμεσος αντίπαλος της Red Bull στη φετινή χρονιά.

Όμως, ο Φέτελ εξέφρασε την πεποίθηση ότι κι άλλες ομάδες θα γίνουν πιό ανταγωνιστικές στη διάρκεια της χρονιάς. «Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στη σεζόν και πολλά μπορούν να συμβούν» υπογράμμισε και συνέχισε: «Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ένα καλό παράδειγμα. Πολλοί τον είχαν ξεγράψει πέρυσι, αλλά επέστρεψε και έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Γι΄ αυτό νομίζω ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τη Φεράρι από τα μάτια μας, ενώ και η Μερτσέντες και η Ρενό δεν θα πρέπει να υποτιμηθούν».

Στη συνέχεια, ο οδηγός της Red Bull δήλωσε «λίγο απογοητευμένος» που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Σανγκάη, ωστόσο οι δύο πρώτες και η μια δεύτερη θέση αποτελούν μια καλή βάση για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. «Το σημαντικό είναι να είμαστε σταθερή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν» αναγνώρισε ο Γερμανός, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρχουν βελτιώσεις στο μονοθέσιο για τον αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Πέρυσι ο Φέτελ εγκατέλειψε στο συγκεκριμένο γκραν πρι, λόγω της σύγκρουσής του με τον «ομόσταυλό» του, Μαρκ Γουέμπερ, για την οποία οι δύο οδηγοί αλληλοκατηγορήθηκαν. Πάντως, ο Γερμανός δήλωσε ότι άφησε σύντομα πίσω του το συγκεκριμένο συμβάν, καθώς τόνισε πως πάντα κοιτάζει τον επόμενο αγώνα. «Δεν μπορώ να αλλάξω πράγματα που έχουν συμβεί. Πιο σημαντικό είναι να μπορώ να μάθω από αυτά» κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.