Πελεγκρίνι: «Ακούω μόνο για το ποδόσφαιρο, υπάρχουν κι άλλα αθλήματα»

Φωνή διαμαρτυρίας ύψωσε η Φεντερίκα Πελεγκρίνι, βλέποντας ότι όλος ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας, στη βάναυσα πληττόμενη από τον κορονοϊό Ιταλία, επικεντρώνεται στην επανέναρξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Φωνή διαμαρτυρίας ύψωσε η Φεντερίκα Πελεγκρίνι, βλέποντας ότι όλος ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας, στη βάναυσα πληττόμενη από τον κορονοϊό Ιταλία, επικεντρώνεται στην επανέναρξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων. Ως μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες αθλήτριες της χώρας, η Ολυμπιονίκης της κολύμβησης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για την απουσία σχεδιασμού, σε ότι αφορά τα υπόλοιπα αθλήματα.
 
«Οφείλω να πω ότι, σε ό,τι αφορά την επάνοδο του αθλητισμού, ακούω μόνο για το ποδόσφαιρο, και αυτό με λυπεί. Υπάρχουν και άλλα αθλήματα και είναι σημαντικά», τόνισε σε δηλώσεις της η 32χρονη κολυμβήτρια. «Είναι λογικό, το ποδόσφαιρο φέρνει πολλά χρήματα, αλλά θα μου άρεσε να ακούω στις ειδήσεις και για άλλα σπορ», συμπλήρωσε η «αυτοκράτειρα» της πισίνας, που εξέφρασε την ελπίδα, με τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων (προσδιορίζεται για τις 3 Μαϊου), να επιτραπεί τουλάχιστον στους αθλητές υψηλού επιπέδου να επιστρέψουν στις προπονήσεις.
 
«Μπροστά στην υγεία, είναι λογικό όλα τα υπόλοιπα να μπαίνουν στην άκρη, αλλά ο αθλητισμός πρέπει να θεωρείται μία από τις δραστηριότητες που πρέπει να ξεκινήσουν πρώτες, τουλάχιστον για τους αθλητές εθνικού ενδιαφέροντος», συμπλήρωσε η έξι φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια.
 
Η Πελεγκρίνι ετοιμαζόταν για την πέμπτη Ολυμπιακή συμμετοχή της στο Τόκιο, όμως η αναβολή των Αγώνων για το 2021, όταν θα είναι πια 33 ετών, δημιουργεί αμφιβολίες. «Δεν ανησυχώ για το κίνητρο, αλλά μέσα σε ένα χρόνο πολλά μπορούν να αλλάξουν στην κολύμβηση, ίσως εμφανιστεί κάποια καινούρια κοπέλα. Το όνειρό μου είναι να κυνηγήσω τους Ολυμπιακούς, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τη σωματική μου κατάσταση, γιατί σε αυτή την ηλικία δεν προπονείσαι όπως στα 20 σου. Για την ώρα, όμως, είμαι μέσα», κατέληξε η Ιταλίδα πρωταθλήτρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.