Υποδοχή… ήρωα στον Κοντίδη

Έχοντας στο στήθος το αργυρό μετάλλιο και στο κεφάλι στεφάνια από δάφνη και ελιά, επέστρεψε στην Κύπρο ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης.

Έχοντας στο στήθος το αργυρό μετάλλιο και στο κεφάλι στεφάνια από δάφνη και ελιά, επέστρεψε στην Κύπρο ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης, ο οποίος ήταν δεύτερος στην ιστιοπλoία στην κατηγορία Laeser στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους των Κυπριακών Αερογραμμών στο αεροδρόμιο Λάρνακας, οχήματα της Πυροσβεστικής δημιούργησαν υδάτινη αψίδα προς τιμή του πρώτου Κύπριου Oλυμπιονίκη.

Τον Παύλο Κοντίδη ανέμενε και τον επεφήμησε πλήθος κόσμου, στην πλειοψηφία νεαρά παιδιά. Ανέμιζαν κυπριακές σημαίες, φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και κρατούσαν ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Παύλο σ’ ευχαριστούμε, μας έκανες περήφανους».

Εκ μέρους της κυπριακής κυβέρνησης τον Παύλο Κοντίδη υποδέχθηκε ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Δημοσθένους. Παρόντες στην υποδοχή ήσαν επίσης ο Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος, ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης και εκπρόσωποι της ηγεσίας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού
Ο υπουργός Παιδείας τόνισε ότι ο Παύλος Κοντίδης με την επιτυχία του έχει γράψει ιστορία. «Ευθύνη και υποχρέωση της Πολιτείας είναι να διαχειριστεί την ιστορία αυτή και θα την διαχειριστεί καλά», επεσήμανε.

Ο Παύλος Κοντίδης δήλωσε ότι νοιώθει τεράστια περηφάνεια και συγκίνηση. Ευχαρίστησε τον Θεό από τα βάθη της καρδιάς του που τον αξίωσε να είναι ο πρώτος Ολυμπιονίκης της Κύπρου και να χαρίσει αυτές τις στιγμές στην πατρίδα του.
Ευχήθηκε με την επιτυχία του όλοι οι νέοι να αγκαλιάσουν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ιστιοπλοϊα.

Από το αεροδρόμιο Λάρνακας ο Κοντίδης αναχώρησε για την γενέτειρα του Λεμεσό, όπου του έγινε λαμπρή υποδοχή στον Ναυτικό Όμιλο της πόλης. Αύριο το μεσημέρι ο Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας θα τιμήσει τον Κύπριο Ολυμπιονίκη σε ειδική τελετή στο Προεδρικό μέγαρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.