Αναβλήθηκε η κούρσα μεταλλίων στα 470 ανδρών

Η ιστιοπλοϊκή ρεγκάτα των Ολυμπιακών Αγώνων είχε κυλήσει ως τώρα ομαλά στο Γουεϊμάουθ, όμως ο καιρός άρχισε από σήμερα να δημιουργεί προβλήματα, που ενδέχεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Η ιστιοπλοϊκή ρεγκάτα των Ολυμπιακών Αγώνων είχε κυλήσει ως τώρα ομαλά στο Γουεϊμάουθ, όμως ο καιρός άρχισε από σήμερα να δημιουργεί προβλήματα, που ενδέχεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Λόγω της άπνοιας που επικρατεί, η κούρσα μεταλλίων (medal race) στην κατηγορία 470 ανδρών, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 3 μ.μ. ώρα Ελλάδας, αναβλήθηκε από τους διοργανωτές. Εφόσον αργότερα φυσήξει (κάτι που πάντως δεν προβλέπεται από το μετεωρολογικό δελτίο), ο αγώνας θα γίνει το απόγευμα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα μετατεθεί για αύριο, οπότε είναι προγραμματισμένη και η medal race στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών. Το κακό είναι ότι η πρόγνωση είναι ανάλογη και για αύριο και κανείς δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζει αν και πότε θα γίνουν οι κούρσες μεταλλίων.
Οσο για την κατηγορία Elliott των γυναικών, οι αγώνες κατάταξης (5-8) που επρόκειτο να γίνουν σήμερα πιθανότατα θα ματαιωθούν τελείως και το αγώνισμα θα συνεχιστεί -καιρού επιτρέποντος- αύριο με τους ημιτελικούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.