Κουδούνας: «Η ΑΕΛ είναι η αγαπημένη του καναλιού μου» (vid)

Ο γνωστός και ως... GameRoom μίλησε για το κανάλι του στο Youtube και τα esports.

Ο Δημήτρης Κουδούνας ήταν καλεσμένος των Αποστολή Λάμπου και Μάκη Τογανίδη στην τελευταία εκπομπή των ePlayoff2020, για τα πρωταθλήματα που διοργανώνει και ασχολείται στο κανάλι του, καθώς και τον λόγο για να τον δούμε, όπως και το όνειρο του πάνω σε αυτό.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για το τι “ανεβάζει”: «Η βάση του καναλιού μου είναι πρωταθλήματα στο FIFA και το PRO. Μάλιστα, στο τελευταίο διάλεξα τη Λάρισα, καθώς δεν ήθελα μια μεγάλη ομάδα, αλλά μια μικρότερη. Δεν εννοώ σαν μέγεθος, αλλά όσον αφορά τους παίκτες που έχει την οικονομική δυνατότητα να φέρει. Μάλιστα, η ΑΕΛ είναι και η αγαπημένη του καναλιού μου».

Για ποιον λόγο να τον παρακολουθήσουμε: «Αυτό που παρουσίαζω είναι σε εισαγωγικά, μια εικονομική πραγματικότητα. Για παράδειγμα μιλάω σαν προπονητής στους παίκτες μου και πολλοί σχολιάζουν το γιατί το κάνω αυτό, εφόσον εγω τον χειρίζομαι… Απλά βάζω τους θεατές μου σε αυτή την εικονική πραγματικότητα».
   
Για το αν το βλέπει επαγγελματικά:«Θα μου άρεσε να ασχοληθώ, ναι. Προς το παρόν δεν έχω στόχο, σε εγγραφές στο κανάλι μου. Όνειρο μου είναι να το φτάσω όσο πιο ψηλά μπορεί. Για να σταματήσω τη δουλειά μου εξαρτάται τι θα δώσει και το Youtube σε αυτό…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.