ePlayoff2020: Ηράκλειο-Πειραιάς και στο… βάθος τίτλος

Σε λίγες ώρες στις πλατφόρμες Novasports (19:30) η μεγάλη «μάχη» που είτε θα στέψει πρωταθλητή τον Πειραιά, είτε θα επιτρέψει στο Ηράκλειο να διεκδικήσει το «στέμμα» την τελευταία αγωνιστική.

Στο μεγαλύτερο ματς της 9ης στροφής των ePlayoff2020, ο Πειραιάς θα ψάξει απέναντι στο Ηράκλειο τον ένα βαθμό, που θα του δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή στη διοργάνωση.

Οι Κρητικοί θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να μειώσουν στον έναν βαθμό και να ελπίζουν σε νέο «στραβοπάτημα» των «ερυθρόλευκων» την τελευταία αγωνιστική, ώστε να είναι αυτοί που θα κατακτήσουν το «στέμμα» στο τουρνουά!

Παράλληλα, στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 9ης στροφής συμπέριλαμβάνονται και τα σπουδαία ματς, Άρης-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Τούμπα.

Όσον αφορά το ντέμρπι των Δικεφάλων, οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν τις μαθηματικές τους ελπίδες για την πρώτη θέση μόνο με νίκη, την οποία και θα αναζητήσουν απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Τέλος, το Άρης-Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά πάντα ένα τέτοιο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες, που ασχολούνται επαγγελματικά με τα esports, αναμένεται να είναι εκπληκτικό!

Δείτε και τις τρεις αναμετρήσεις στις 19:30 μέσα το Web TV του www.novasports.gr, από το κανάλι του Novasports στο YouTube και από τη σελίδα του Novasports.gr στο Facebook.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.