ePlayoff2020: Το κορυφαίο 20λεπτο στη διοργάνωση από το Ηράκλειο (video)

Στο ματς με τον Άρη (4-3), το Ηράκλειο με ένα "εκκωφαντικό" πρώτο εικοσάλεπτο προηγήθηκε με 3-0 "πνίγοντας" τον αντίπαλό του. Δείτε τί συνέβη.

Το Ηράκλειο είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να αμφισβητήσει την πρωτιά του Πειραιά και προσπαθεί σε κάθε ματς να το αποδείξει, ωστόσο φαίνεται πως οι δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ του στοιχίζουν από μια καλύτερη μοίρα στην τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Δεν παύει όμως να έχει χαρίσει εντυπωσιακές στιγμές αυτές τις οκτώ εβδομάδες, που έχει κάνει τους fans των ePlayoff2020 να είναι μοιρασμένοι ως προς το ποια ομάδα παίζει το καλύτερο (ηλεκτρονικό) ποδόσφαιρο.

Στο ματς με τον Άρη, το Ηράκλειο βρέθηκε να προηγείται με 3-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο μην επιτρέποντας στον αντίπαλό του να κρατήσει τη μπάλα. Για μια ακόμα φορά όμως επέδειξε τάσεις αυτοκτονίας, καθώς ο Άρης επέστρεψε μειώνοντας σε 3-2 χωρίς ομως να φτάσει ως την ανατροπή καθώς άμεσα έγινε το 4-2 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο πριν το τέλος σε 4-3.

Δείτε το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ηρακλείου που επί της ουσίας διατηρεί κάποιες ελπίδες τίτλου στην ομάδα. Ακολουθεί άλλωστε και η “τιτανομαχία” με τον Πειραιά.

Ηράκλειο-Άρης: 4-3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.