Δεληγιαννίδης στο Novasports: «Προκαλώ τον Χαρίση γιατί είναι ο καλύτερος» (vid)

Η πρόκληση του άσου του ΟΦΗ στην όγδοη εκπομπή των ePlayoff2020, το σχόλιο του για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και οι αναμνήσεις του από το περσινό μπαράζ παραμονής.

Τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης στους Αποστόλη Λάμπο και Μάκη Τογανίδη, στις πλατφόρμες του Novasports.gr.

Αναλυτικά:

Για το FIFA: «Δεν είμαι όσο καλός είμαι στην πραγματικότητα. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούμαι. Παίζω πιο πολύ με τους Πέλκα και Λημνιό. Ο Πέλκας είναι καλός. Δεν έχω παίξει με τον Χαρίση. Αλλά έχω ακούσει πως είναι πολύ καλός και ίσως ο κορυφαίος».

Για το αν παίζει FIFA με συμπαίκτες του στον ΟΦΗ: «Δεν έχουμε τόσο παιδιά στην ηλικία μου, όσον αφορά τους Έλληνες. Έχουν οικογένειες, δεν θα παίξουν με εμένα. Οι ξένοι ασχολούνται περισσότερο».

Για το ότι… μπήκαν στις προπονήσεις: «Ξεκινήσαμε το Σάββατο. Σε γκρουπ των έξι ατόμων. Έχει πολύ ζέστη, αλλά ευτυχώς το δικό μας γκρουπ γυμνάζεται 08:30 το πρωί»

Για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχει παίκτης που δεν θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν τηρηθούν όλα τα μέτρα, τότε ναι να αρχίσουμε. Έχουμε να παίξουμε δύο μήνες. Ακούγεται πως θα ξεκινήσουμε 13-15 Ιουνίου. Θα χρειαστούμε προσαρμογή, καθώς δεν έχουμε ρυθμό, ύστερα από τόσό μεγάλη αποχή».

Για το περσινό μπαράζ παραμονής και τη φετινή πορεία: «Την στιγμή που φάγαμε το γκολ κλαίγαμε, λέγαμε θα πέσουμε. Τελικά καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και μείναμε στην κατηγορία. Φέτος έχουν αλλάξει τα πράγματα και έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία, με τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ».

Για τον ποιον προκαλεί: «Τον Χάρη Χαρίση, γιατί μου αρέσουν τα δύσκολα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.