Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ-Πειραιά στα ePlayoff2020! (videos)

Τα ePlayoff συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και τη δεύτερη ΑΕΚ να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πειραιά! Επίσης το ντέρμπι Άρης-Τούμπα και το σπουδαίο ματς Ηράκλειο-Παναθηναϊκός. 

Την περασμένη αγωνιστική είδαμε τέσσερα παιχνίδια στα ePlayoff2020 με υπέροχα γκολ και μοναδικό θέαμα. Η Τούμπα πέρασε από την έδρα του Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ κι ο Άρης κόλλησαν στους τερματοφύλακες, το Ηράκλειο πέρασε από την Τούμπα και στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ο Πειραιάς έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού κι έκανε το τρία στα τρία.

Θυμηθείτε  τί έγινε στα τέσσερα παιχνίδια:

Πειραιάς-Παναθηναίκός: 3-1

ΑΕΚ-Άρης: 1-0

Τούμπα-Ηράκλειο: 0-1

Παναθηναϊκός-Τούμπα: 0-2

Το ενδαιφέρον κορυφώνεται την τέταρτη αγωνιστική στην οποία η δεύτερη ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πειραιά. Θα καταφέρει ο Μουλαζιμάκης, κορυφαίος της Ένωσης στα τρία πρώτα ματς, να κρατήσει ανέπαφη την εστία του απέναντι στον Νάσο Βασαλάκη (6 γκολ) και την παρέα του;

Υπάρχει επίσης το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και την Τούμπα με τον Άρη να είναι χωρίς βαθμό και την Τούμπα να ψάχνει τη δεύτερη νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά. Το εντυπωσιακό Ηράκλειο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ευελπιστώντας να νικήσει και να επωφεληθεί από το αποτέλσμα του ΑΕΚ-Πειραιάς, με τους βελτιωμένους πράσινους να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στα ePlayoff2020.

Την εκπόμπη μπορείτε να τη δείτε ζωντανά στις 19:30 από το Web TV του novasports.gr, το κανάλι του novasports στο youtube αλλά και από τη σελίδα του novasports.gr στο facebook.

Δίτε εδώ όλη την εκπομπή της περασμένης εβδομάδας: 

ePlayoffs2020 – 3η αγωνιστική


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.