ePlayoff2020 με τέσσερα ντέρμπι σήμερα στις 19:30! (videos)

Το αναβληθέν ματς Παναθηναϊκός-Τούμπα και όλη η τρίτη αγωνιστική μαζί με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών, ποδοσφαιριστών της Superleague και άλλες μεγάλες εκπλήξεις στην τρίτη εκπομπή των ePlayoff2020!

Την περασμένη αγωνιστική είδαμε τον Πειραιά να κάνει το δύο στα δύο έχοντας τον Νάσο Βασαλάκη σε  μεγάλη μέρα καθώς πέτυχε τρία γκολ στο 5-2 απέναντι στον Άρη, ο οποίος μάλιστα προηγήθηκε με 2-1 στις αρχές του δεύτερους μέρους, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει.

Πειραιάς – Άρης: 5-2 (video)

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στο Ηράκλειο και την ΑΕΚ δεν είχε γκολ, είχε όμως μεγάλες φάσεις και πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες οι οποίοι μας στέρησαν τα γκολ. 

Ηράκλειο – ΑΕΚ: 0-0 (video)

Την παράσταση ωστόσο έκλεψαν ο Ανδρέας Γιαννιώτης με τον (τραυματία) Λεονάρντο Κούτρη, οι οποίοι πιο χαλαροί από ποτέ, μίλησαν για το gaming αλλά και για την καριέρα τους σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μαγιόρκα αντίστοιχα. Σπουδαία η ατάκα του Κούτρη για τον Τσιμίκα και τον υγιή ανταγωνισμό που είχαν στους ερυθρόλευκους.

Oι gamers Γιαννιώτης και Κούτρης αποκλειστικά στο Novasports! (video)

Συγκινητικός και ο Χαβιέ Ούμπιντες που μίλησε για τις μεγάλες κόντρες με τον γιο του στο σπίτι, αλλά και τη γυναίκα του που έχει το ρόλο του διαιτητή. Τί είπε για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

Οι οικογενειακές μάχες του Ούμπιντες με τον γιο του (video)

Όταν ο πήχης έχει ανέβει τόσο ψηλά, μόνο μία λύση υπάρχει. Περισσότερη μπάλα. Έτσι η τρίτη LIVE εκπομπή που θα μεταδοθεί στο Web TV του novasports.gr και στο κανάλι του novasports στο youtube θα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια. 

Αρχικά το αναβληθέν της προηγούμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Τούμπα και εν συνεχεία την τρίτη αγωνιστική στην οποία περιλαμβάνονται τα ματς: 

ΑΕΚ-Άρης
Τούμπα-ΟΦΗ
Πειραιάς-Παναθηναίκός

Ασφαλώς στην εκπομπή θα μιλήσουν πρωταγωνιστές gamers των ομάδων των ePlayoff2020, όπως επίσης και ποδοσφαιριστές τους οποίους θαυμάζουμε είτε στην Superleague 1 είτε στο εξωτερικό. 

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί από αυτή την εκπομπή θα υπάρχουν και μεγάλα δώρα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.