Γκιώνης: “Θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ” (vid)

Ο Παναγιώτης Γκιώνης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ.

Ο Έλληνας αθλητής ηττήθηκε 4-3 σετ από τον Νοτιοκορεάτη, Τζουνγκ Γιουνγκ Σικ, σε ένα ματς, στο οποίο είχε προηγηθεί 3-1 σετ και είχε έξι ματς μπολ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 41χρονος αθλητής δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: “Εντάξει στο 10-4 πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε, θεωρώ ότι ο αντίπαλος χαλάρωσε λίγο γιατί ίσως εκεί που ήταν μαγκωμένος σαν να είχε τελειώσει το ματς, έπαιξε δύο-τρεις καλές μπάλες, εγώ ρίσκαρα λίγο, δε μου βγήκε και μετά όσο πλησίαζε το σκορ στο 17-18, άρχισε να το πιστεύει”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Οι Κορεάτες δεν κοιτάνε σκορ, κάθε πόντο τον παλεύουν, έχουν άλλο mentality, αλλά το θέμα είναι πως εγώ έπρεπε να βρω κάτι να κάνω διαφορετικό. Εκεί νομίζω πως έπαιξα λίγο λάθος, μετά άρχισε να έρχεται η κούραση, πήρε και ο Κορεάτης το μομέντουμ, ανέβηκε η αυτοπεποίθησή του. Στο τελευταίο σετ τα έδωσα όλα, είχα κουραστεί πάρα πολύ και εγώ και αυτός και εκεί θεωρώ πως είχα ατυχία, είχα δύο ματς μπολ. Εντάξει τι να κάνουμε, έτσι όπως έχασα είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω, πάλεψα, τα έδωσα όλα, εννοείται αυτό, αλλά τέτοια ήττα δε θυμάμαι να έχω ξανακάνει στη ζωή μου”.

Τέλος, ο Γκιώνης δήλωσε: “Ένιωθα πάρα πολύ καλά, ήμουν πολύ φορμαρισμένος, θεωρώ πως με άλλον αντίπαλο θα είχα περισσότερες πιθανότητες, αλλά δεν μπορώ να πω δικαιολογίες γιατί ήμουν πάρα πολύ κοντά. Έπαιξε πολύ καλά απέναντι στον Κορεάτη, τον κοίταξα στα μάτια, ήμουν μπροστά, είχε φοβηθεί, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου, απλά έτσι όπως έχασα, ο τρόπος θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.