Αποθεώθηκαν οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)

Υποδοχή ηρώων επεφύλαξαν χιλιάδες Ισπανοί στην ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο κατά την επιστροφή της στη Μαδρίτη με το χρυσό μετάλλιο του Ευρωμπάσκετ.

Υποδοχή ηρώων επεφύλαξαν χιλιάδες Ισπανοί στην ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο κατά την επιστροφή της στη Μαδρίτη με το χρυσό μετάλλιο του Ευρωμπάσκετ. Οι φίλαθλοι της «φούριας ρόχας» είχαν κατακλείσει την πλατεία της Μαδρίτης και μόλις οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν την εμφάνιση τους ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Την τιμητική του είχε ο Πάου Γκασόλ και λογικό αφού ήταν ο παίκτης που οδήγησε την ομάδα του στο χρυσό μετάλλιο. Ο 35χρονος σέντερ έγινε σύνθημα στα χείλη των Ισπανών και στη συνέχεια μαζί με ορισμένους συμπαίκτες του πήρε το μικρόφωνο και έκανε δηλώσεις στον κόσμο.

«Αυτή η ομάδα και οι παίκτες της είναι ξεχωριστοί. Το να το μοιράζομαι αυτό με εσάς είναι ένα όνειρο. Το θέλαμε πολύ. Σας ευχαριστούμε που απολαμβάνετε το άθλημά μας. Όλοι μας ελπίζουμε να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον», ήταν τα λόγια του Πάου Γκασόλ.

Από την πλευρά του, ο Σέρτζιο Σκαριόλο, ανέφερε: «Δυσκολευτήκαμε πολύ γι’ αυτό το τρόπαιο είναι ξεχωριστό. Σας ευχαριστούμε πολύ για την θερμή υποστήριξή σας. Αυτοί οι παίκτες μας έδωσαν ένα μάθημα. Πως όταν πέφτεις οφείλεις να σηκώνεσαι και πως μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια με ομαδικότητα και δουλειά από την πρώτη μέρα».

Στη συνέχεια ο Φελίπε Ρέγες, είπε: «Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας, καθώς χωρίς αυτή δεν είχαμε πετύχει τίποτα. Παίρναμε τα μηνύματά σας και μας έδιναν δύναμη. Χωρίς αυτά δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα».

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δήλωσε: «Για μένα είναι μία ξεχωριστή στιγμή, γιατί μου έλειπε αυτό το μετάλλιο», ενώ τέλος, ο Σέρχιο Γιούλ, είπε: «Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ. Λίγοι πίστεψαν σε εμάς, αλλά αυτή η ομάδα στα δύσκολα φαίνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.