Παρών στο Eurobasket ο Νοβίτσκι!

Την απόφασή του να επιστρέψει στην Εθνική Γερμανίας μετά από τέσσερα χρόνια για να συμμετάσχει στο Eurobasket ανακοίνωσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι!

Την απόφασή του να επιστρέψει στην Εθνική Γερμανίας μετά από τέσσερα χρόνια για να συμμετάσχει στο Eurobasket ανακοίνωσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι!

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο, ο Γερμανός σταρ των Μάβερικς, τόνισε πως ο αποκλεισμός της ομάδας του νωρίς στα πλέι-οφ του ΝΒΑ του έδωσε χρόνο για να ξεκουραστεί και να πάρει την απόφαση να παίξει ξανά στην Εθνική.

Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο προκριματικός όμιλος γίνεται στο Βερολίνο.

«Χρησιμοποίησα τον Μάιο για να πάρω κάποια απόσταση από το σπορ και γι’ αυτό αποφάσισα να παίξω. Θα είναι ένα πολύ καλό τέλος στη διεθνή μου καριέρα. Αν το Eurobasket γινόταν αλλού, δεν θα το σκεφτόμουν καν. Ο μίνιμουμ στόχος μας είναι να φτάσουμε στη Γαλλία. Αν θέλεις να φτάσεις στην κορυφή, πρέπει να κερδίσεις τους κορυφαίους. Πρέπει να αποκτήσουμε χημεία γρήγορα», είπε ο Νοβίτσκι, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική Γερμανίας στο Eurobasket 2011.

Οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσουν στον προκριματικό όμιλο του Βερολίνου τις Ισλανδία, Τουρκία, Ισπανία, Σερβία και Ιταλία, με την τελική φάση να διεξάγεται στη Λιλ της Γαλλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.