Μετράει αντίστροφα η εθνική

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να παρουσιαστεί η προεπιλογή της εθνικής Ελλάδος, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να παρουσιαστεί η προεπιλογή της εθνικής Ελλάδος, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Παράλληλα, αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Φώτης Κατσικάρης αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή 24 Ιουλίου τα ονόματα των 15 παικτών, που θα πάρουν μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, η οποία θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου. 

Ο Έλληνας κόουτς κρατάει κλειστά τα χαρτιά του μέχρι στιγμής, υπολογίζοντας και στους ΝΒΑερς, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το «παρών» την εφετινή σεζόν. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και τα πρώτα φιλικά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Στις 8 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στην Αμβέρσα το Βέλγιο, ενώ στις 14 και 15 του ίδιου μήνα θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, μαζί με τις Τουρκία και Βοσνία. 

Επίσης, θα ακολουθήσουν δυο τουρνουά επί ελληνικού εδάφους. Στις 21 έως 23 Αυγούστου στην Ξάνθη, με τις Ρωσία, Βοσνία και Τσεχία και στις 27 έως 29 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή των Τουρκίας, Λιθουανίας και Ολλανδίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας