Ιβάνοβιτς: «Δεν παραδίδομαι ποτέ»

Μπορεί η Βοσνία/Ερζεγοβίνη να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του Ευρωμπάσκετ, ωστόσο αυτό δεν πτοεί τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Μπορεί η Βοσνία/Ερζεγοβίνη να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του Ευρωμπάσκετ, ωστόσο αυτό δεν πτοεί τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος προπονητής μίλησε για τις απουσίες των Τελέτοβιτς, Νούρκιτς και Τζέντοβιτς και τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

«Ένιωσα τεράστια έκπληξη. Πραγματικά! Πίστεψα ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Τελέτοβιτς και τον Τζέντοβιτς. Μαζί τους η Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα ήταν μια πολύ επικίνδυνη ομάδα σε αυτό το Ευρωμπάσκετ. Για τον Νούρκιτς δεν ήμουν σίγουρος αφού είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και η συμμετοχή του ήταν εξαρχής αμφίβολη. Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι παραπάνω, από τη στιγμή που δεν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Ας εστιάσουμε καλύτερα στους παίκτες που θυσιάζουν μέρος των διακοπών τους και θα κάνουν τα πάντα για την εθνική ομάδα. Πλέον εστιάζουμε σε αυτούς που έχουμε», δήλωσε αρχικά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε:

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όμως δεν παραδίδομαι ποτέ. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και με τους παίκτες μου. Παλεύουμε μαζί. Αν προκριθούμε στην επόμενη φάση, θα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία. Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη είναι μια ομάδα που πιστεύω πολύ και θεωρώ ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Παραμένουμε ρεαλιστές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.