Και τώρα το χρυσό

Η εθνική Εφήβων θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βόλου, στον τελικό με την Τουρκία (21:15).

Η εθνική Εφήβων θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βόλου, στον τελικό με την Τουρκία (21:15). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αφήνει πίσω του τη μεγάλη πρόκριση επί της Λιθουανίας και πλέον στρέφει την προσοχή του στη μεγάλη αναμέτρηση με τη γειτονική χώρα, όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου, μετά από αυτό στον Πύργο το 2008. 

Με εξασφαλισμένο το συνολικά έβδομο μετάλλιο στην ιστορία της, η εθνική Εφήβων θα προσπαθήσει με τη βοήθεια των Ελλήνων φιλάθλων, να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί πριν πέντε ημέρες, όταν η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε επικρατήσει 77-54, έχοντας φτάσει τη διαφορά ακόμα και στους τριάντα πόντους, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ19 του Ηρακλείου, όταν οι Τούρκοι είχαν πάρει τη νίκη στον μικρό τελικό. Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι εν όψει του μεγάλου τελικού, ενώ προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι στον μεγάλο στόχο τους, ο οποίος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.