Στην τετράδα οι Σέρβοι

Οι Τσέχοι αποδείχθηκαν σκληρό «καρύδι» ωστόσο η Σερβία πήρε τελικά αυτό που ήθελε και με 89-75 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Οι Τσέχοι αποδείχθηκαν σκληρό «καρύδι» ωστόσο η Σερβία πήρε τελικά αυτό που ήθελε και με 89-75 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Η ομάδα των Βέσελι, Σατοράνσκι μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε 16-9 στο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν ισόπαλες το πρώτο δεκάλεπτο, 21-21. 

Το παιχνίδι δεν άλλαξε μορφή στη συνέχεια, η Σερβία ωστόσο είχε πάρει τον έλεγχο και διατηρούσε βραχεία κεφαλή (41-36) την οποία διατήρησε μέχρι και το ημίχρονο (45-42). 

Η διαφορά διατηρούταν σταθερά υπέρ των Σέρβων στη γ’ περίοδο, φτάνοντας μάλιστα για πρώτη φορά και σε διψήφια τιμή (63-53) αλλά οι Τσέχοι ήταν και πάλι εκεί, μειώνοντας εκ νέου, 67-63. 

Οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς ενεργοποίησαν το αμυντικό τους φίλτρο στο τέταρτο δεκάλεπτο και αυτός ήταν ο τρόπος για να πάρουν το παιχνίδι. Η Τσεχία σκόραρε 12 πόντους σε αυτό το διάστημα και η διαφορά άρχισε να «ανοίγει». 

Το 74-64 άρχισε να ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τους «πλάβι» να φτάνουν χωρίς ανησυχία μέχρι το τελικό 89-75. 

Ο Έρτσεγκ με 20 πόντους ήταν το κρυφό χαρτί του Τζόρτζεβιτς, με τους Ραντούλιτσα και Μπιέλιτσα να έχουν από 16 και 14 πόντους αντίστοιχα. 

Για την Τσεχία που θα διεκδικήσει την είσοδό της στο προολυμπιακό τουρνουά, Βέσελι και Σατοράνσκι έκαναν σπουδαίο παιχνίδι με 23 και 20 πόντους αντίστοιχα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.