Αυξάνονται οι υποψήφιοι για την «επίσημη αγαπημένη»

Στην τελική ευθεία μπαίνει για την ελληνική ομοσπονδία η διαδικασία επιλογής του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, με τη λίστα των υποψηφίων να αυξάνεται τις τελευταίες ημέρες.

Στην τελική ευθεία μπαίνει για την ελληνική ομοσπονδία η διαδικασία επιλογής του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, με τη λίστα των υποψηφίων να αυξάνεται τις τελευταίες ημέρες. Μετά την αποχώρηση του Σούλη Μαρκόπουλου από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο έμπειρος τεχνικός έχει αμέσως υποψήφιος για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο έμπειρος τεχνικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της «επίσημης αγαπημένης» και της παραμονής του σε αυτή και τη νέα χρονιά, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πάρει μέρος στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2019. 

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν είναι ο μόνος υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς στην ίδια λίστα βρίσκεται και το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύεται με τον Άρη, όμως ο Νίκος Λάσκαρης υπογράμμισε πως οι «κίτρινοι» δεν έχουν πρόβλημα να βρίσκεται ταυτόχρονα ο Έλληνας κόουτς στον πάγκο της ομάδας του και σε αυτόν της εθνικής. Ο Πρίφτης έχει εμπειρία από την εθνική Ελλάδος, καθώς ήταν συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη και του Ηλία Ζούρου, κατά το παρελθόν. 

Τέλος, στη λίστα της ελληνική ομοσπονδίας βρίσκεται και το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται δυσκολότερη από όλες, καθώς ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού έχει στραμμένη την προσοχή του στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου η Μπαρτσελόνα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαλένθια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.