Λινάρδος: «Οι παγκίτες έκαναν τη διαφορά» (video)

Ο Νίκος Λινάρδος τόνισε πως οι άνθρωποι που έκαναν τις μικρές δουλειές ήταν εκείνοι που έδωσαν μεγάλη σημασία σε αυτή την πορεία.

Ο Νίκος Λινάρδος τόνισε πως οι άνθρωποι που έκαναν τις μικρές δουλειές ήταν εκείνοι που έδωσαν μεγάλη σημασία σε αυτή την πορεία. 

Αναλυτικά:

«Εγώ θέλω να πω πως είμαι ευτυχισμένος που μέσα από το μπάσκετ ζω την οικογένειά μου, να γίνω προπονητής, να έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και αυτό εν μέρει οφείλεται και στο ΄’87. Εύχομαι στα νέα παιδιά να έχουν υγεία και να ξέρουν πως έχουν ικανότητα για πιο ψηλά. Εγώ θα αφιερώσω αυτό το κύπελλο και σε κάποια άλλα άτομα, τον Δημήτρη Καλτσή, τον Τάσο Σαργιαννίδη που μας έμαθαν να δένουμε τα πόδια μας, τον Θοδωρή Μπαλφούσια και όλους αυτούς που έκαναν τις μικρές δουλειές, τον αξέχαστο Μανώλη Λέκα. 

Οι άνθρωποι που έκαναν τις μικρές δουλειές όπως και εμείς οι παγκίτες που τα δίναμε όλα στις προπονήσεις δίνουν τη μεγαλύτερη σημασία σε όλη αυτή την πορεία. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια στους Μπουρούση, Παπαλουκά και Κακιούζη που συνέχισαν αυτό που ξεκινήσαμε εμείς».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.