Γκαλινάρι: «Καμία δικαιολογία»

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι τόνισε πως δεν έχει καμία δικαιολογία για την αντίδραση του στο φιλικό της Ιταλίας με την Ολλανδία, στο οποίο τραυματίστηκε και θα χάσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι τόνισε πως δεν έχει καμία δικαιολογία για την αντίδραση του στο φιλικό της Ιταλίας με την Ολλανδία, στο οποίο τραυματίστηκε και θα χάσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Ιταλός παίκτης έριξε μια γροθιά στον Τζίτο Κοκ με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο μετακάρπιο και να χάσει το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του μπάσκετ.

Χαρακτηριστικά, ο Γκαλινάρι υπογράμμισε στην εφημερίδα «
Gazzetta dello Sport»: «Λυπάμαι πολύ για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί δεν θα είμαι πλέον μέλος της εθνικής και για τον τρόπο που την αφήνω. Η εθνική είναι για μένα δεύτερη οικογένεια και νιώθω πολύ άσχημα. Αντέδρασα σε μια αγκωνιά που δέχτηκα. Η αντίδραση μου είναι καταδικαστέα, αλλά όταν δέχεσαι ένα χτύπημα ποτέ δεν ξέρεις αν είναι ακούσιο ή όχι. Το πρόβλημα ήταν πως το παιχνίδι είχε γίνει πολύ σκληρό και οι αντίπαλοι έβαζαν τα πόδια τους κάτω από τα δικά μας όταν σουτάραμε, με κίνδυνο να τραυματιστούμε. Δεν έπαιζαν καθαρά. Το ματς έμοιαζε περισσότερο με καβγά. Δεν ψάχνω άλλοθι, η αντίδρασή μου ήταν αδικαιολόγητη. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, την εθνική ομάδα και τον Κοκ. Έχασα τον έλεγχο, κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και δεν πρέπει να ξαναγίνει στο μέλλον». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.