Καλάθης: «Δεν υπάρχουν εγωισμοί στην εθνική» (video)

Ο Νικ Καλάθης υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν εγωισμοί στην εθνική Ελλάδος και πως υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ των παικτών.

Ο Νικ Καλάθης υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν εγωισμοί στην εθνική Ελλάδος και πως υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ των παικτών. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ τόνισε στη σλοβενική τηλεόραση πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στοχεύει στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στο επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο Καλάθης δήλωσε: «Έχουμε παίκτες που μπορούν να σουτάρουν, να παίξουν στο post, ψηλούς που μπορούν να κάνουν διάφορες δουλειές και το γεγονός αυτό κάνει δύσκολο το έργο των υπολοίπων ομάδων να μας μαρκάρουν».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για την έως τώρα προετοιμασία της εθνικής: «Η προετοιμασία πάει καλά. Η ομάδα δένεται, δεν είμαστε εγωιστές, ο ένας συμπαθεί τον άλλον και σίγουρα έχουμε καλύτερη ομάδα σε σχέση με αυτές των τελευταίων ετών. Να χτυπήσω ξύλο, όλοι είμαστε υγιείς». 

Τέλος, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε για τους στόχους της «επίσημης αγαπημένης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Στόχος μας είναι το μετάλλιο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα για να κατακτήσουμε κάποιο μετάλλιο. Απλά πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ τη σωστή στιγμή». 

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.