Ώρα απαντήσεων και πρόκρισης

Η εθνική Ελλάδος θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με την Φινλανδία, προκειμένου να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και παράλληλα να αναστρέψει το κλίμα που δημιούργησαν οι δυο ήττες από Γαλλία και Σλοβενία (20:00).

Η εθνική Ελλάδος θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με την Φινλανδία, προκειμένου να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και παράλληλα να αναστρέψει το κλίμα που δημιούργησαν οι δυο ήττες από Γαλλία και Σλοβενία (20:00). Οι διεθνείς εμφανίζονται αποφασισμένοι για ένα νέο ξεκίνημα στην αναμέτρηση κόντρα στους διοργανωτές του ομίλου και γνωρίζουν πως η αναμέτρηση κόντρας τους Σκανδιναβούς, αλλά και αυτή κόντρα στους Πολωνούς την Τετάρτη είναι κρίσιμες για το μέλλον της «επίσημης αγαπημένης» στη διοργάνωση.
Ο Κώστας Μίσσας ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να μην επαναληφθούν τα λάθη των αναμετρήσεων με τη Γαλλία και τη Σλοβενία, τα οποία στέρησαν τις νίκες από την εθνική. Ενδεχόμενη νίκη της εθνικής κόντρα στη Φινλανδία θα της δώσει την ευκαιρία να καταλάβει την τρίτη θέση του ομίλου, με νίκη κόντρα στην Πολωνία. Σε διαφορετική περίπτωση, οι διεθνείς θα θέλουν μόνο νίκη στο ματς της Τετάρτης, προκειμένου να περάσουν ως τέταρτοι στην επόμενη φάση.
Τα «σταυρώματα» στις επόμενες φάσεις θα φέρουν όπως όλα δείχνουν στον δρόμο της εθνικής την Ισπανία στη φάση των προημιτελικών, αν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καταλάβει την τρίτη θέση. Παίκτες και τεχνική ηγεσία δεν κοιτάζουν τη δεδομένη χρονική στιγμή τις επόμενες φάσεις και είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τη Φινλανδία των Πέτερι Κόπονεν και Λάουρι Μάρκανεν, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.