Ο Ολυμπιακός ζητάει μεταγραφική περίοδο για ξένες από την Ε.Ο.ΠΕ.

Το άνοιγμα μεταγραφικής περιόδου ζητάει με επίσημη επιστολή που έστειλε σήμερα προς την Ε.Ο.ΠΕ. ο Ολυμπιακός.

Το άνοιγμα μεταγραφικής περιόδου ζητάει με επίσημη επιστολή που έστειλε σήμερα προς την Ε.Ο.ΠΕ. ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», μια μέρα μετά την ανακοίνωση της επίσημης προκήρυξης Κυπέλλου από την πλευρά της ομοσπονδίας, προχωρούν στο αίτημα για μεταγραφές ξένων παικτριών προκειμένου να ενισχύσουν την αποδυναμωμένη ομάδα τους.

Σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει διεκδίκηση του Κυπέλλου για όλες τις ομάδες επί ίσοις όροις από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να αποδυναμωθεί τη φετινή σεζόν, σεβόμενος τον κόπο και τον ιδρώτα των διεθνών αθλητριών του και όταν κανένας στην Ομοσπονδία δεν έδινε απαντήσεις αν και πότε θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Για τον Ολυμπιακό η Ε.Ο.ΠΕ. πρέπει να ανοίξει τις μεταγραφές μετά την παράτυπη, όπως λένε στον Πειραιά, προκήρυξη Κυπέλλου που εξέδωσε.

Μια προκήρυξη η οποία από πλευράς Ομοσπονδίας θα έπρεπε να είχε βγει 20 μέρες πριν την επίσημη έναρξη διοργάνωσης. Η προκήρυξη Κυπέλλου ανακοινώθηκε στις 23 Μαρτίου κάτι που σημαίνει ότι το Κύπελλο έπρεπε να ξεκινήσει 13 Απριλίου, 20 δηλαδή μέρες από την ημερομηνία που βγαίνει η προκήρυξη και όχι 31 Μαρτίου όπου ξεκινάει η προκριματική φάση.

Επίσης η Ε.Ο.ΠΕ. έχει το δικαίωμα να ανοίξει μεταγραφική περίοδο με απλή απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και όχι με γενική συνέλευση σωματείων όπως ορίζει ο νόμος 4753/2020 άρθρο 58. Αν η Ε.Ο.ΠΕ. ανοίξει τις μεταγραφές τότε ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να φέρει στον Πειραιά τρεις ξένες παίκτριες εγνωσμένης αξίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.