Ο Ιβάν Στάνεφ στο Novasports.gr: «Ο Ολυμπιακός φαβορί του ομίλου»

Ο Βούλγαρος άσος μίλησε στο Novasports.gr, λίγο πριν τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου, για την είσοδο στους ομίλους του CEV Champions League, πλέκοντας το εγκώμιο στους ερυθρόλευκους.

Είναι ο αρχηγός της ομάδας και προετοιμάζεται για τη 12η και τελευταία σεζόν της καριέρας του. Και τι πιο ωραίο φινάλε θα μπορούσε να έχει φανταστεί ο Ιβάν Στάνεφ από το να οδηγήσει την ομάδα της καρδιάς του, στους ομίλους του CEV Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Για να το κάνει αυτό βέβαια, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο 3 ακόμα ομάδων στον όμιλο, ανάμεσά τους και ο πρωταθλητής Ελλάδας και Κυπελλούχος Ευρώπης Ολυμπιακός, που θα είναι και ο πρώτος αντίπαλος της Μπουργκάς (10/11, 21.00) στο δρόμο προς τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ιβάν Στάνεφ τρέφει πολύ μεγάλο σεβασμό στην ομάδα του Ολυμπιακού, τον οποίο θεωρεί φαβορί, ενώ ξεχωρίζει και τους παίκτες των ερυθρόλευκων λίγες μέρες πριν το συναπάντημα των 2 ομάδων.

Προέρχεστε από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Βουλγαρία. Ποιοι είναι οι στόχοι σας για τη νέα χρονιά και πως θα μπορούσε να είναι πιο πετυχημένη από τη περσινή;

Η φετίνη σεζόν πρόκειται να είναι η τελευταία μου. Άλλωστε είμαι πλέον 38 ετών. Το θεωρώ μεγάλη τιμή ότι μπορώ να τελειώσω τη καριέρα στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω βόλει κι έχω περάσει συνολικά 12 χρόνια. Ναι, την περασμένη σεζόν ήμασταν οι πρωταθλητές. Πάνω απ’όλα θα ευχηθώ υγεία και να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία, και γιατί όχι να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη.

Είναι ο τελευταίος προκριματικός όμιλος και είστε 3 αγώνες μακριά από την είσοδό σας στους ομίλους του CEV Champions League. Πως νιώθετε έχοντας μια τόσο μεγάλη ευκαιρία;

Νιώθουμε πολύ ωραία. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Έχουμε προπονηθεί καλά τις τελευταίες ημέρες και είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες. Γνωρίζουμε το πολύ υψηλό επίπεδο της κάθε ομάδας και αναμένουμε δύσκολα παιχνίδια. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε κάθε ομάδα στον όμιλο κι ο καλύτερος να προκριθεί στο Champions League.

Οι αγώνες του ομίλου θα γίνουν στη Ρουμανία, στην έδρα της αντιπάλου σας, ARCADA Γαλάτι. Σας γεμίζει με έξτρα πίεση αυτό το γεγονός;

Φυσικά, το γεγονός ότι είναι διοργανωτές είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Θα έχουν την υποστήριξη από τους πιστούς οπαδούς τους.

Το πρώτο σας παιχνίδι θα είναι με τον νικητή του Challenge Cup, τον Ολυμπιακό. Τι περιμένετε από την ελληνική ομάδα;

Όλοι ξέρουμε το πόσο ποιοτική ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και τους παίκτες που έχουν. Η ταχύτητα τους είναι ένα από τα μεγάλα τους πλεονεκτήματα, ενώ δεν είναι μυστικό πως θεωρούνται φαβορί για την πρωτιά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε κι ο καλύτερος ας κερδίσει.

Ποιους παίκτες ξεχωρίζετε από την ομάδα του Ολυμπιακού;

Θα έλεγα ο Ζουπάνι κι ο Ιντάλγκο είναι οι 2 παίκτες απ΄τους οποίους περνούν οι περισσότερες επιθέσεις. Και να μην ξεχνάμε και τον Πάγενκ στο κέντρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.