Χρυσή πρόκριση για την Ελλάδα

Την πρόκριση στην τελική φάση του Continental Cup που θα διεξαχθεί 23-26 Ιουνίου στη Χάγη της Ολλανδίας εξασφάλισε η Ελληνική ομάδα Beach Volley.

Η Ελλάδα μετά τις δύο νίκες επί της Τουρκίας στη Σμύρνη επικράτησε με 2-1 νίκες της Πολωνίας και κατάφερε από την πρώτη κιόλας ημέρα της δεύτερης φάσης του Προολυμπιακού τουρνουά – Continental Cup να εξασφαλίσει την πρόκριση.


Ελλάδα και Πολωνία είχαν από μία νίκη στον τελικό του υπό ομίλου και το απευθείας εισιτήριο κρίθηκε στην αναμέτρηση Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη (Νο 37 στο ράνκινγκ της FIVB) – Κίνγκα Βόιτατσικ, Καταρίνα Κοτσιόλεκ (Νο 29 στο ράνκινγκ της FIVB) όπου το ελληνικό δίδυμο πιστοποίησε για μία ακόμη φορά την ανοδική του πορεία με την περιπέτεια με τον σοβαρό τραυματισμό της Αρβανίτη.

Η Ελλάδα λοιπόν είναι σίγουρα στη Χάγη απ΄ όπου μία ομάδα θα προκριθεί στο Τόκιο. Είναι μία πολύ καλή παρουσία των δύο ελληνικών ομάδων και φυσικά τεράστια σημασία είχε η πρωινή νίκη των Μαναβή, Κλέπκου επί της δεύτερης τουρκικής ομάδας διότι έκαναν το 2-0 στις νίκες με την Τουρκία δίνοντας χρόνο ξεκούραση στις Αρβανίτη, Καραγκούνη.


Η ελληνική ομάδα έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά της Σμύρνης όπου περιμένει να μάθουμε τον αντίπαλο της στον ημιτελικό (θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Φινλανδία – Τουρκία ή Λευκορωσία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.