Ευρώπη; Last year.

Εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη σεζόν θα μείνει η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού.

Εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη σεζόν θα μείνει η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού πληρώνοντας το «μάρμαρο» της παράλογης απόφασης που είχαν πάρει οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη (πρόεδρος Κίτσιος) την περασμένη χρονιά αποσύροντας την ομάδα από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Το πρόστιμο των 7 χιλιάδων Ευρώ παραμένει σε ισχύ αλλά αυτό που ενοχλεί περισσότερο τις «πράσινες αμαζόνες» είναι ο αποκλεισμός ενός έτους που θα τις αφήσει εκτός Ευρώπης για το 2012.

Την .λυπητερή μετέφερε στην ΕΟΠΕ η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία. «Με επίσημο έγγραφό της η CEV ενημέρωσε την Ε.Ο.ΠΕ. ότι η διατηρείται η αρχική ποινή του Παναθηναϊκού (πρόστιμο 7.000 ευρώ και αποκλεισμός ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ισχύ τριετίας), έτσι όπως είχε ληφθεί και ανακοινωθεί από τον περασμένο Ιανουάριο.

Με δεδομένη την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την ποινή του από την πρώτη κιόλας χρονιά και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα από την περίοδο 2012-2013».
Η τιμωρία του Παναθηναϊκού ανοίγει το δρόμο στο Ανατόλια που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Τσάλεντζ Καπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.