Η… κατάρα του Βέμπερ

Ο Αργεντινός μετρά ήδη πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα, τη στιγμή που η πρώην ομάδα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μακριά από τους τίτλους...

Όταν το καλοκαίρι του 2006 άφηνε τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό στα κρύα του λουτρού για τα μάτια της πατρίδας του και της Μπολιβάρ ο Κάρλος Χαβιέ Βέμπερ είχε δηλώσει πως θα ήθελε να συνεχίσει το «τριφύλλι» να βρίσκεται στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε αν την ώρα που δήλωνε είχε σταυρώσει τα δάκτυλά του αλλά απουσία Βέμπερ την τελευταία πενταετία ο Παναθηναϊκός δεν έχει χαμογελάσει.

Αντίθετα ο Αργεντινός κόουτς μετρά ήδη πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα (2006 ΠΑΟ, 2007, 2008, 2009, 2010 Μπολιβάρ) και από χθες κάνει όνειρα για το έκτο. Η τετράκις πρωταθλήτρια Αργεντινής Μπολιβάρ νίκησε εκτός έδρας στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι των ημιτελικών την BAV στην Μαρ Ντελ Πλάτα και με συνολικό σκορ 3-2 νίκες πέρασε στον τελικό. Την ώρα που ο Βέμπερ ετοιμάζεται να φορέσει το έκτο δακτυλίδι πρωταθλητή στον Παναθηναϊκό αναζητούν ακόμη τι φταίει και πέντε χρόνια τώρα η ομάδα χάνει το πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.