Πήρε 200 προσκλήσεις, ευχαρίστησε 2000

Σε εξέλιξη φαίνεται ότι βρίσκεται η κόντρα της ΕΟΠΕ με τον Ηρακλή με αφορμή τις προσκλήσεις...

Σε εξέλιξη φαίνεται ότι βρίσκεται η κόντρα της ΕΟΠΕ με τον Ηρακλή με αφορμή τις προσκλήσεις που χρησιμοποίησαν οι φίλοι του «γηραιού» για να εισέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας. Έτσι μετά τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη που ουσιαστικά «φωτογράφιζε» την διοίκηση του Ηρακλή ως υπαίτια της εμφάνισης 1000 και πλέον φίλων της ομάδας στην Ορεστιάδα έρχεται σήμερα η ανακοίνωση του «γηραιού» να ρίξει λάδι στη φωτιά.

«Το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί και ταυτόχρονα συγχαίρει τις 2000 των φιλάθλων μας, που συμπαραστάθηκαν με τον μοναδικό τους τρόπο στην ομάδα στην Ορεστιάδα και θαυμάστηκαν για ακόμα μία φορά από το πανελλήνιο» γράφει στο ξεκίνημά της η ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι στην ακριτική πόλη βρέθηκαν πολλοί περισσότεροι από τους 200 φίλους του «γηραιού» βάσει διανομής προσκλήσεων θα είχαν πρόσβαση στο γήπεδο.

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Όμως ο αθλητισμός δεν σταματάει ούτε στις επιτυχίες ούτε στις αποτυχίες και συνεχίζει. Παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι και διοίκηση ενωμένοι και χαλυβδωμένοι από το άτυχο αποτέλεσμα πρέπει να δώσουμε τον αγώνα της επόμενης μέρας, που θα οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ραντεβού όλων μας είναι την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 18.00 στη Μίκρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ώστε με νίκη να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Να είμαστε όλοι εκεί, γιατί στις δυσκολίες θα φανεί το μεγαλείο του ΛΑΟΥ του ΗΡΑΚΛΗ. Και πάλι χίλιες ευχαριστίες στον κάθε φίλαθλο του ΗΡΑΚΛΗ που ήταν κοντά στην ομάδα μας στην Ορεστιάδα» ολοκληρώνει η ανακοίνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.