Θρίαμβος Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ μετά από τέσσερα χρόνια

Έπρεπε να περάσουν τέσσερα ολόκληρα χρόνια μέχρι ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη στην Α1 γυναικών.

Έπρεπε να περάσουν τέσσερα ολόκληρα χρόνια μέχρι ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη στην Α1 γυναικών. Και αυτό έγινε χάρη στο πείσμα που επέδειξαν οι “ερυθρόλευκες” απέναντι στις “πράσινες” πρωταθλήτριες που έκαναν πολλά λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.
 
Ο Ολυμπιακός λοιπόν επικράτησε 3-2 σετ (23-25, 25-15, 14-25, 25-20, 15-8) του Παναθηναϊκού στην πρώτη αγωνιστική της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος, τον έφθασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς αλλά το πρωτάθλημα ολοένα και γίνεται περισσότερο “κιτρινόμαυρο” αφού η ΑΕΚ αποσπάστηκε 4 βαθμούς και από τους δύο. Πάντως το ντέρμπι στο Ρέντη ήταν συναρπαστικό με τον Ολυμπιακό να φθάσει σε δύο ανατροπές στα σετ.

Κορυφαία σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Τένεβα με 20 πόντους ενώ η Γιακουμή πρόσθεσε 15 (5 μπλοκ). “Σήμερα μίλησε κυρίως η καρδιά των παικτριών μου” είπε ο κόουτς των “ερυθρόλευκων” Τέλης Σωτήρχρος ενώ ο Σπύρος Χουντουμάδης για τον Παναθηναϊκό αναγνώρισε τα πολλά λάθη (26 έναντι 21 του Ολυμπιακού) που έκανε η ομάδα του. “Σίγουρα τα λάθη μας έκαναν την διαφορά” είπε χαρακτηριστικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.