Ο Ηρακλής νίκησε τον Ολυμπιακό στο Ρέντη

Άτυπη ρεβάνς για τις περσινές τρεις συνεχόμενες ήττες που του στέρησαν το πρωτάθλημα πήρε ο Ηρακλής στο κλειστό του Ρέντη από τον Ολυμπιακό.

Άτυπη ρεβάνς για τις περσινές τρεις συνεχόμενες ήττες που του στέρησαν το πρωτάθλημα πήρε ο Ηρακλής στο κλειστό του Ρέντη από τον Ολυμπιακό. Ο «γηραιός» χωρίς τους Λετονούς Μεντένις και Κορζενέβιτς στην σύνθεσή του επικράτησε 3-1 σετ (28-26, 25-22, 18-25, 25-17) έχοντας ως κορυφαίους παίκτες τον Τούρκο Τανίκ και τον νεαρό Τζιουμάκα.

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ώστε οι ομάδες να είναι παρουσιαστούν αγωνιστικά έτοιμες και σίγουρα όταν ξαναπαίξουν θα είναι διαφοροποιημένες. Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα  ούτε να κρίνουμε από ένα φιλικό παιχνίδι» τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος για τον Ηρακλή ενώ ο Γιάννης Καλμαζίδης από την πλευρά του Ολυμπιακού επισήμανε: «Σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού ήμασταν καλοί. Στην ανάπτυξη ο Ντίμα έκανε πολύ καλό παιχνίδι όπως επίσης έμεινα ικανοποιημένος από την υποδοχή μας».

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Κουζούνη και Ιωάννου ενώ την Τετάρτη αναμένεται στη χώρα μας ο διαγώνιος, Χιμένες, τη θέση του οποίου κάλυψε σήμερα για τρία σετ ο Σωτηρίου. Στο δεύτερο σετ λίμπερο έπαιξε ο Πίντο, στο τρίτο ο Σωτηρίου και στο τέταρτο ο Φελερής. Στο τέταρτο σετ πασαδόρος έπαιξε ο Γιάννης Λιβαθηνός.

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Πετρέας 11, Φιλίποφ 1, Νοβότνι 14, Ανδρεάδης 8, Πίντο 9, Σωτηρίου 13 (λίμπερο Κοκκινάκης, υποδοχή 70%, στο πρώτο σετ, ως ακραίος στα τρία επόμενα πήρε 4 πόντους).
Ηρακλής (Δρίκος): Χριστοφιδέλης 11, Προύσαλης, Τανίκ 19, Σμαραγδής 3, Πελεκούδας 4, Τζιουμάκας 17 (λίμπερο Στεφάνου, 55% υποδοχή), Μποζίδης 1, Μεντένις 8, Χαραλαμπίδης 3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.