Κλαρούδας: «Τα παιδιά έκαναν όλα όσα ζήτησα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ βόλεϊ εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ βόλεϊ εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας.

Η Ένωση επικράτησε την Τετάρτη με 3-0 σετ των «πράσινων» για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», με τον Κλαρούδα να πλέκει το εγκώμιο των παικτών του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Παίξαμε δυο σετ με την βασική ομάδα για να βρούμε το ρυθμό μας και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά έκαναν όλα όσα ζήτησα. Η απόδοση μας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Τώρα πάμε με πολύ καλή ψυχολογία για τον αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο. Δεν σκέφτομαι από τώρα το ματς με την Κηφισιά που θα κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ-4. Κάθε ματς στην ώρα του. Τώρα προέχει το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου».

Ο Γιόρντι Γκενς ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στην ομάδα: «Παίξαμε καλύτερα από τα τελευταία δυο παιχνίδια σήμερα (σ.σ.: χθες). Η νίκη αλλά κυρίως η εμφάνιση μας δίνει αυτοπεποίθηση για τον δύσκολο αγώνα στη Σύρο για το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρά τις πίκρες που του δώσαμε τελευταία ήταν πάλι κοντά μας και μας ώθησε στη νίκη».

Στην αντίπερα όχθη ο Σάκης Λάιος μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν με τους δικούς του παίκτες: «Το ματς αυτό ήταν μια ευκαιρία για μένα να δοκιμάσω τους αναπληρωματικούς. Ήθελα να δω κάποια πράγματα. Δυστυχώς δεν είδα τίποτα. Δεν έκαναν τίποτα από αυτά που συζητήσαμε. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.