Ψάχνει για γήπεδο η ΑΕΚ

Αν και δεν υπάρχει κάποια τιμωρία, το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ίσως να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους. Εκτός και η αναμέτρηση δεν γίνει στη Γλυφάδα, αλλά σε άλλο γήπεδο.

Αν και δεν υπάρχει κάποια τιμωρία, το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ίσως να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους. Εκτός και η αναμέτρηση δεν γίνει στη Γλυφάδα, αλλά σε άλλο γήπεδο. Με έγγραφο που απέστειλε στα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, η Αποκεντρωμένη διοίκηση έκανε γνωστό ότι δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή του αγώνα παρουσία φιλάθλων.

H Περιφέρεια αφού έκανε τον απαραίτητο έλεγχο, είχε δώσει την άδεια τέλεσης του αγώνα, όμως  το απόγευμα της Πέμπτης η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ανακοίνωσε ότι η άδεια, που έχει δώσει για το κλειστό της Γλυφάδας τροποποιείται κι αντί  για «2.270 θεατές», γίνεται «χωρίς θεατές».

Λάβρος ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Αλέξης Αλεξίου έκανε την εξής δήλωση: «Δεχόμαστε πόλεμο. Είτε αυτός είναι πόλεμος εκούσιος, είτε από βλακεία ή ανικανότητα ανευθυνοϋπεύθυνων που υπογράφουν χαρτάκια χωρίς να υπολογίζουν την ιστορία αυτού του σωματείου. Δεν μπορούν να παίζουν με την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν θα χαριστεί σε κανένα από εδώ και μπρος.
Αν υποστεί ζημία εξαιτίας της παράλογης και παράνομης αυτής στάσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης,  θα κινηθεί για να λάβει αποζημίωση σε επίπεδο δημοσίου και σε επίπεδο προσώπων. Για να καταλάβουν όλοι ότι, όταν αναλαμβάνουν μια δουλειά πρέπει να την κάνουν σωστά και εμπρόθεσμα.
Ζητάμε την παρέμβαση του Υπουργού ώστε να επιτραπεί να διεξαχθεί το ματς με κόσμο στο κλειστό της Γλυφάδας, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Για να μη πάει χαμένος ο κόπος του κόσμου που θέλει να έρθει να δει την ομάδα και κυρίως ο ιδρώτας των παικτών μας, που θέλουν επιτέλους να χαρούν μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου μπροστά στον κόσμο τους. Δεν μπορεί κανείς να τους στερήσει αυτή τη χαρά.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.