Γκαρμπαχόσα: «Στόχος το μετάλλιο στο Λονδίνο»

Τις ΗΠΑ έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Χόρχε Γκαρμπαχόσα.

Τις ΗΠΑ έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Χόρχε Γκαρμπαχόσα. Παράλληλα έθεσε ως στόχο της Ισπανίας την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που θα βρεθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαβάζω δεξιά και αριστερά πως ο μοναδικός στόχος αυτής της ομάδας είναι ο τελικός και τίποτα άλλο. Αυτό είναι λάθος, πρέπει να πάμε βήμα-βήμα ως εκεί και μετά βλέπουμε. Σίγουρα το φαβορί είναι οι ΗΠΑ όπου θα έχουν παίκτες όπως ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς και προσθήκες εξαιρετικών παικτών που δεν ήταν στο Πεκίνο όπως ο Γκρίφιν και ο Ντουράντ. Εμείς θέλουμε να πάμε για το καλύτερο στο Λονδίνο. Υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως η Αργεντινή που μπορούν να κάνουν κάτι καλό, σίγουρα θέλουμε μετάλλιο και εμείς, βλέπω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αφού έχουμε εξαιρετική ομάδα, αλλά ας μην βιαζόμαστε», ήταν τα λόγια του Χόρχε Γκαρμπαχόσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.