Η ώρα των Γιακούποβιτς και Οικονομίδη

Με την παρουσία τριών Ελλήνων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών,Status Athens Open 2012 το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι.

Με την παρουσία τριών Ελλήνων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών,Status Athens Open 2012 το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι.  Ήρθε η ώρα για να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση  οι γνώριμοι του κοινού, Αλέξανδρος Γιακούποβιτς και Κωνσταντίνος Οικονομίδης.

Ο πρώτος θα αγωνιστεί στον α΄ γύρο του Μονού στις 19:00 με αντίπαλο τον Γάλλο Γκρεγκόρ Μπουρκιέρ, Νο 195 στον κόσμο. Ο δεύτερος με παρτενέρ τον Χάρη Καπόγιαννη θα παίξουν στις 17:30 με αντιπάλους τους Μπέγκεμαν (Γερμανία)/Κερ (Αυστραλία, Νο 2 στο ταμπλό του Διπλού. Εκτός από τους Έλληνες οι προβολείς του ενδιαφέροντος πέφτουν πάνω στο Ρώσο Ιγκορ Κουνίτσιν, Νο 1 του τουρνουά, ο οποίος θα ξεκινήσει την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου με αντίπαλο τον Αυστραλό Ριντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κεντρικό γήπεδο: Στις 13:00: Ορμαζάμπαλ (Χιλή)- Μπάρι (Λευκορωσία), 14:30: Μπέικερ (Μ. Βρετανία)- Ζβέρεφ (Γερμανία). Θα ακολουθήσει: Κουνίτσιν (Ρωσία)- Ριντ (Αυστραλία), 17:30: Οικονομίδης/Καπόγιαννης- Μπέγκεμαν (Γερμανία)/Κερ (Αουστραλία). Στις 19:00: Γιακούποβιτς- Μπουρκιέ (Γαλλία)
Κορτ Νο 5: Στις 13:00: Ματσούκεβιτς (Ρωσία)- Μόζερ (Αυστρία). Θα ακολουθήσει: Μπόζολατς (Σερβία) ή Μαρκορά (Ιταλία)- Γιουνάιντ (Αυστραλία) ή Ίτον (Μ. Βρετανία). Στις 15:30: Γκανογιέρς (Ισπανία)- Πολάνσκι (Καναδάς). Θα ακολουθήσει: Μπορβάνοφ (Σκόπια)/Ματσούκεβιτς (Ρωσία)- Μπάρι (Λευκορωσία)/Μολχάνοφ (Ουκρανία).
Κορτ Νο 4: Στις 13:00: Γκέντιν (Ιταλία) – Πιρς (Αυστραλία). Στις 14:30: Κράβτσουκ (Ρωσία)/Λάμερ (Ελβετία) – Μπεκ (Σλοβακία)/Μπέμελμανς (Βέλγιο)

 
Νοκ- άουτ οι Έλληνες
Κανένας από τους 17 Έλληνες που πήραν μέρος στα προκριματικά δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό γύρο. Τελευταίοι αποκλείστηκαν οι Φίλιππος Παπαχριστόπουλος και Αλέξανδρος Γεωργούδας. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, ο 34χρονος τενίστας έχασε απ’ τον Ρώσο Ντένις Ματσούκεβιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-4). Ο Γεωργούδας δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Λευκορώσου, Αλεξάντερ Μπάρι. Υπέπεσε σε 7 double faults και είχε μόλις 47% επιτυχία στο πρώτο σερβίς. Κατόπιν τούτου η ήττα με 6-3, 6-3 ήρθε μάλλον φυσιολογικά: «Είχα πρόβλημα σήμερα με το σερβίς μου. Όχι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά ήταν αρκετό για να με βγάλει από την διεκδίκηση της νίκης. Δεν μπόρεσα να βρω ρυθμό και να τον κοντράρω. Ήταν μια εμπειρία για μένα να παίξω στο κεντρικό γήπεδο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.» δήλωσε ο Γεωργούδας μετά το διάρκειας 71 λεπτών παιχνίδι του.

Η κλήρωση του διπλού έβγαλε «εμφύλιο»    
 Ελληνικό «εμφύλιο» έβγαλε η κλήρωση του 1ουγύρου του Διπλού.Ο Θόδωρος Αγγελίνος με συμπαίκτη τον Μάρκο Καλοβελώνη, κληρώθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν τους Αλέξανδρο Γιακούποβιτς, Τζέραρντ Γκρανόγιες (Ισπανία). Επίσης, ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης με συμπαίκτη τον Χάρη Καπόγιαννη θα παίξουν με το Νο2 του ταμπλό, τον Γερμανό, Άντρε Μπέγκεμαν και τον Αυστραλό, Τζόρνταν Κερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.