Με τη Λιθουανία η Εθνική

Η εθνική ομάδα νίκησε και τη Νορβηγία με 2-1 και θα διεκδικήσει το Σάββατο την άνοδο της στην 2η κατηγορία του Κυπέλλου Ντέιβις.

Η εθνική ομάδα νίκησε και τη Νορβηγία με 2-1 και θα διεκδικήσει το Σάββατο την άνοδο της στην 2η κατηγορία του Κυπέλλου Ντέιβις. Με τη σημερινή νίκη της, στους αγώνες που διεξάγονται στο Εθνικό Κέντρο Αντισφαίρισης της Σόφιας σε χωμάτινα γήπεδα, η ελληνική ομάδα τερμάτισε πρώτη στον Δ΄ όμιλο και θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Λιθουανία η οποία πήρε την 1η θέση στον Α΄όμιλο.

 Η αναμέτρηση με τη Νορβηγία εξελίχθηκε σε θρίλερ και κρίθηκε στο Διπλό το οποίο είχε διάρκεια 2.5 ωρών. Ο Θόδωρος Αγγελίνος στο πρώτο παιχνίδι του Μονού νίκησε τον Στίαν Μπορέτι με 6-2, 7-5. Όμως στο δεύτερο παιχνίδι ο Πάρις Γεμουχίδης ηττήθηκε με 7-6, 6-1 από τον Έρλινγκ Τβέιτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς διακόπηκε για αρκετή ώρα λόγω βροχής στο τέλος του 1ου σετ.

Στο Διπλό, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Καλοβελώνης χρησιμοποίησε τους Αγγελίνο, Γεμουχίδη αντί των 17χρονων, Μάρκου Καλοβελώνη και Γιώργου Γιωτόπουλου που είχαν παίξει στις προηγούμενες συναντήσεις. Οι Μπορέτι, Τβέιτ πήραν το πρώτο σετ με 6-4 αλλά το ελληνικό δίδυμο κέρδισε τα δυο επόμενα με 64, 6-4 και πανηγύρισε την πρωτιά στον όμιλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.