Η εθνική ομάδα ξεκίνησε το ταξίδι της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Το ταξίδι της εθνικής μας ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξεκίνησε σήμερα με τα μέλη της αποστολής μας να αναχωρούν για τη Γλασκόβη.

Η αποστολή των εννέα αθλητών και αθλητριών και των συνοδών της θα βρεθεί από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα στην πόλη της Σκωτίας, εκεί όπου από την Παρασκευή έως την Κυριακή θα διεξαχθεί το σημαντικότερο γεγονός του χειμώνα.

Δείτε την ομάδα, το πρόγραμμα, το αφιέρωμα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση.

Τα μέλη της ομάδας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση με τον Μίλτο Τεντόγλου μάλιστα να δηλώνει έτοιμος να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του 2022.

Είμαι αρκετά σίγουρος και δυνατός για τον εαυτό μου. Ξέρω πως είναι αυτές οι διοργανώνεις και τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το στόχο σου. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως μπορώ να κυνηγήσω ακόμη και το ατομικό μου ρεκόρ. Με προβληματίζει λίγο ο πρωινός αγώνας, θα είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση αν ο αγώνας ήταν απόγευμα. Και πέρυσι που ο αγώνας ήταν πρωί δεν έκανα όσο καλό αγώνα θα ήθελα. Σε κάθε μου εμφάνιση προσπαθώ να ξεκινάω με ένα καλό άλμα και να απαντάω στο τέλος αν χρειαστεί“, είπε ο νικητής πριν δύο χρόνια στο Βελιγράδι και φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και στο φετινό αγώνα στο μήκος.

“Δεν είχα προετοιμαστεί ιδιαίτερα για τον κλειστό και η αλήθεια είναι πως η πρόκριση δεν είναι κάτι που περίμενα. Ελπίζω να καταφέρω στη Γλασκόβη να βγάλω το άλμα που ήθελα και δεν έκανα στους αγώνες που προηγήθηκαν και να βρεθώ στην 8άδα“, είπε ο Δημήτρης Τσιάμης για την παρουσία του στη διοργάνωση.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την έκτη μου συμμετοχή σε παγκόσμιο, που είναι και οι περισσότερες από Έλληνα αθλητή στη διοργάνωση. Είναι και αυτό ένα σπουδαίο ρεκόρ για εμένα“, είπε ο Κώστας Δουβαλίδης που θα γίνει ο μοναδικός Έλληνας με έξι συμμετοχές στη διοργάνωση.

Από την πλευρά της η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι η μικρότερη της αποστολής. Τα παιδιά με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό μου αρέσει. Στόχος μου είναι ένα νέο ατομικό ρεκόρ και πρόκριση στα ημιτελικά“.

Ντεμπούτο στη διοργάνωση κάνει και η Τατιάνα Γκούσιν: “Ανυπομονώ γιατί είναι απευθείας τελικός κάτι που ονειρευόμουν χρόνια. Θα αγωνιστώ με σπουδαίες αθλήτριες που θαυμάζω και έχω συναντήσει και πάλι στο παρελθόν“, είπε.

Η αποστολή μας αναχώρησε σε δύο γκρουπ με διαφορά μίας ώρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.