Βάσω Πλευρίτου: «Κοντά στο να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα»

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα προκρίθηκε η Εθνική Πόλο Γυναικών, μετά τη νίκη με 14-12 επί της Ιταλίας.

Αναλυτικά όσα είπε η Βάσω Πλευρίτου:

Για την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία: «Αρχικά είχαμε πολλή ένταση και πάθος στο παιχνίδι. Νομίζω δεν αμφισβήτησε καμία παίκτρια αυτό το αποτέλεσμα όπως κι αν πήγαινε το σκορ είχαμε άσχημα παιχνίδια στο παιχνίδι καθώς δε γίνεται να μη κάναμε λάθη. Το θέλουμε τόσο πολύ που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει!

Επιστροφή στην τετράδα του Παγκοσμίου για την Ελλάδα, 14-12 την Ιταλία

Απολαύσαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Έχουμε κάνει πάρα πολύ δουλειά και προπόνηση. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας και είμαστε θεωρώ πιο χαλαρές αλλά και παράλληλα στρεσαρισμένες γιατί ότι κι αν έγινε στο Ευρωπαϊκό το αφήσαμε πίσω και τώρα θέλουμε να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα. Είναι ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα που το οποίο λείπει για πολλά χρόνια από τη συλλογή. Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά να το διεκδικήσουμε».

Για τον ημιτελικό κόντρα στην Ουγγαρία: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Άλλη ομάδα αντιμετωπίσαμε στο Ευρωπαϊκό και άλλη στο Παγκόσμιο ωστόσο ξέρουμε την Ουγγαρία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας