Φιναλίστ στις κορύνες και 14η στο σύνθετο η Λύτρα στο Μιλάνο, με εμφάνιση – οιωνό Ολυμπιακής πρόκρισης!

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Παναγιώτα Λύτρα στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής του Μιλάνου, όπου κατέκτησε μεγάλη πρόκριση για τον τελικό στις κορύνες καθώς και την εξαιρετική 14η θέση στο σύνθετο ατομικό, στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα ενόψει του προ-Ολυμπιακού παγκόσμιου πρωταθλήματος που ακολουθεί στις 23-27 Αυγούστου στη Βαλένθια!

Η 16χρονη πρωταθλήτρια έλαμψε στις κορύνες και με 31,900 β. κέρδισε την 8η θέση και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (23/07, 17:35 – 18:05 ώρα Ελλάδας), ενώ στην κορδέλα πρόσθεσε άλλους 29,250 β., για να φτάσει συνολικά τους 123,250 β στο άθροισμα και να πάρει τη 14η θέση στο σύνθετο ατομικό, έχοντας να ανταγωνιστεί όλες τις κορυφαίες εκπροσώπους της διεθνούς ρυθμικής γυμναστικής.
 
Με αντίστοιχη απόδοση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαλένθια, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναμένεται να πανηγυρίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς θα έχει ως στόχο να τερματίσει μέσα στο «τοπ 17» του τελικού του σύνθετου ατομικού για να κατακτήσει ένα από τα ισάριθμα Ολυμπιακά εισιτήρια.
 
Οι προκριματικοί του παγκοσμίου κυπέλλου του Μιλάνου ολοκληρώνονται απόψε με το δεύτερο σκέλος του σύνθετου αγώνα του ανσάμπλ, στο πλαίσιο του οποίου η ελληνική ομάδα (Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι, αναπληρωματική: Εΐρα Λάουρα Γκικόκα) και άλλες 15 χώρες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στις 3 κορδέλες / 2 μπάλες.
 
Η Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή, που έχει χρέη αρχηγού της ελληνικής αποστολής στο Μιλάνο, συνεχάρη την Παναγιώτα Λύτρα με την ακόλουθη δήλωση:
«Η Γιώτα έδειξε για άλλη μία φορά σταθερότητα στις εκτελέσεις της, ένα στοιχείο πολύ σημαντικό που την χαρακτηρίζει σε κάθε αγώνα της από το ευρωπαϊκό του Μαΐου και μετά. Ελπίζουμε ότι και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαλένθια θα κάνει μία τέτοια εμφάνιση, που πιστεύω ότι θα μπορέσει να της χαρίσει την Ολυμπιακή πρόκριση.
Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας, στην προπονήτριά της Μορφούλα Ντώνα, καθώς και ευχαριστίες στις διεθνείς κριτές της ελληνικής αποστολής στο Μιλάνο και στο ιατρικό επιτελείο που υποστηρίζει την προσπάθεια της αθλήτριάς μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.