Εντυπωσιακό φινάλε στο “Hellas Gym for Life Challenge” στο Γαλάτσι

6.500 χαμόγελα φώτισαν το Christmas Theater, όσοι και οι συμμετέχοντες που έζησαν την ομορφότερη αθλητική εμπειρία της ζωής τους στο φετινό “Hellas Gym Festival” και “Hellas Gym for Life Challenge”, στο Γαλάτσι. Η

Η μεγαλύτερη γιορτή της Γυμναστικής για Όλους χάρισε σε ανθρώπους όλων των ηλικιών ένα τετραήμερο γεμάτο από χρώμα, θέαμα και χαρά, με συνολικά 310 εντυπωσιακά προγράμματα να παρουσιάζονται σε ένα υπέροχο σκηνικό και να δημιουργούν μοναδικές εικόνες και ασύγκριτα συναισθήματα.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ελληνοαγγλική Αγωγή και με τον Δήμο Γαλατσίου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος “Be Active”, κορυφώθηκε την Κυριακή (18/06) με τη δεύτερη ημέρα του διαγωνιστικού σκέλους “Hellas Gym for Life Challenge”. Τα προγράμματά τους παρουσίασαν οι Μεγάλες Ομάδες, οι Ομάδες Φορέων, τα Παιδιά και οι Ενήλικες, κατακτώντας χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε κάθε κατηγορία, καθώς και ειδικά βραβεία σε καθεμία από αυτές, μαζί με το θερμό χειροκρότημα των θεατών!

Παράλληλα, για την προσφορά τους στα αθλήματα της Γυμναστικής τιμήθηκαν από την Ε.Γ.Ο. ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνοαγγλικής Αγωγής Χριστόδουλος Κακαδιάρης και ο τέως Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου Γιώργος Μαστοράκος.

Την τέταρτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Γραμματέας Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Θανάσης Ζαννιάς, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Όλγα Λουκανίδου, η Σύμβουλος Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου, ενώ από την Πρεσβεία της Κίνας παρέστησαν η Σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού Γουάνγκ Γινγκ και η Α’ Γραμματέας Ζάο Φενγκ.

Το «παρών» στη διοργάνωση έδωσαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC), Σπύρος Καπράλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ε.Ο.Ε., Θανάσης Βασιλειάδης, ενώ στο πλαίσιο του εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΘΝ.Ο.Α. και την Ε.Ο.Ε., προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη του σταδίου το μήνυμα του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ.

Από πλευράς της διοίκησης της Ε.Γ.Ο., την Κυριακή (18/06) παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αβραάμ Σαπρανίδης, η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Κώστας Πανταζής, ο Έφορος Υλικού Δημήτρης Τσεγκέλης και το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Μιχοπούλου.

Διεθνές κύρος στη διοργάνωση έδωσαν μέσα από την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της European Gymnastics, Πορτογάλος Ρικάρντο Λίμα και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας, Χεσάμ Ελναντί, οι οποίοι περιλαμβάνονταν στους αξιολογητές του “Hellas Gym for Life Challenge”, πλαισιώνοντας στην επιτροπή αξιολογητών το στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής Κριτών (Κ.Ε.Κ.) της Ε.Γ.Ο. Γιώργο Ντάλλα και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας Μαρία Παπαδοπούλου και Σμαρώ Μήτσα.

Η απόλυτη επιτυχία του φετινού “Hellas Gym Festival” και “Hellas Gym for Life Challenge”, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ανέδειξε την ομορφιά αλλά και τη δυναμική του αθλήματος της Γυμναστικής για Όλους, ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη ενόψει των επόμενων διοργανώσεων, ώστε να συνοδευτούν από νέα εντυπωσιακά ρεκόρ!Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα στις κατηγορίες της Κυριακής (18/06)Δείτε ΕΔΩ τα ειδικά βραβεία στις κατηγορίες της Κυριακής (18/06)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.