Άλλα έξι όρια Εθνικών Ομάδων και πέντε ακόμα μετάλλια

Έξι ακόμα όρια για συμμετοχή με τις Εθνικές Ομάδες στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού πέτυχαν Έλληνες αθλητές στην τρίτη αγωνιστική (η πρωινή της δεύτερης μέρας, Κυριακή 19/3) του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων Τεχνικής Κολύμβησης στο Λιλιάννο της Ιταλίας.

Αναλυτικά:

Ο Μάριος Αρμουτσής του ΚΟ Καλαμαριάς στα 1500μ. Επιφάνεια με μια μεγάλη επίδοση 12:47.32 Πέτυχε όριο για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Ανδρών.

Γιώργος Καλτσουκαλάς των Δελφινιών Περιστερίου στα 100μ. Επιφάνεια με επίδοση 34.81 πέτυχε όριο για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Ανδρών και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. 

Αθανασία Καρατσιβή της Νίκης Βόλου στα 1500μ. Επιφάνεια με επίδοση 13:37.00 πέτυχε όριο για την συμμετοχή της στην Εθνική ομάδας Γυναικών και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.     

Μαρία Ηλιάκη του Γλαύκου Περιστερίου στα 100μ. Επιφάνεια με επίδοση 41.89 πέτυχε όριο για την συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.  

Γιολάντα Καπέρδα του Άλμπατρος Ιωαννίνων στα 100μ. Διπλά Πέδιλα με επίδοση   49.84  πέτυχε όριο για την συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.  

Ο Άγγελος Τσούτσης του Άλμπατρος Ιωαννίνων στα 100μ. Διπλά Πέδιλα με επίδοση   43.59  πέτυχε όριο για την συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Νέων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.