Κολύμβηση: Η αγωνία της Φουέντες για την Άλβαρες (pic)

Η Άντρεα Φουέντες τόνισε πως προσπάθησε να φτάσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε κοντά στην Ανίτα Άλβαρες, όταν κατάλαβε πως έχασε τις αισθήσεις της.

Η προπονήτρια της αμερικανικής ομάδας παρομοίασε το κολύμπι της με αυτό ενός κολυμβητή σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ τόνισε πως φοβήθηκε πολύ για την αθλήτριά της. Παράλληλα, άφησε αιχμές για τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι δε βούτηξαν παρά τις εκκλήσεις της. Η Αλβάρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει τις αισθήσεις της στην πισίνα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Φουέντες δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα “Marca”: “Φοβηθήκαμε πολύ. Έπρεπε να βουτήξω, αφού δεν το έκαναν οι ναυαγοσώστες. Φοβήθηκα, γιατί είδα ότι δεν ανέπνεε, αλλά τώρα είναι καλά”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Είχε νερό στους πνεύμονές της, αλλά μόλις άρχισε να αναπνέει, όλα ήταν καλά. Ένιωσα σαν να πέρασε μια ολόκληρη ώρα. Είπα ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά, φώναξα στους ναυαγοσώστες να μπουν στο νερό, αλλά δεν άκουσαν τι είπα ή δεν κατάλαβαν. Δεν ανέπνεε. Πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, σαν να ήταν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων”.

Οι σχετικές εικόνες:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.