Πινγκ Πονγκ: Οι κληρώσεις του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων για τις εθνικές μας ομάδες

Στο περιθώριο του Europe Under 13 Challenge, που είναι σε εξέλιξη για δεύτερη μέρα στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 17/06 την κλήρωση για τα γκρουπ του ομαδικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων (Under 19) και παίδων-κορασίδων (Under 15).

Η Ελλάδα θα μετάσχει με πλήρη σύνθεση στη μεγάλη ετήσια διοργάνωση, που φέτος θα γίνει στο Βελιγράδι της Σερβίας από τις 6 έως τις 15 Ιουλίου. Και τα τέσσερα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα θ’ αγωνιστούν στο επίπεδο Β της διοργάνωσης, δηλαδή τη Β κατηγορία κι έμαθαν τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 6 γκρουπ σε εφήβους, νεάνιδες, παίδες και 4 στις κορασίδες. Στο επίπεδο Α (level A), όπως επισήμως χαρακτηρίζεται η Α κατηγορία από την ETTU, παίρνουν μέρος 16 ομάδες και είναι χωρισμένες σε 4 γκρουπ των 4ων.

Στο ομαδικό αγοριών Under 19 θ’ αγωνιστούν 38 χώρες. Από τη δεύτερη σειρά των seeding της κατηγορίας η Ελλάδα κληρώθηκε στο 5ο γκρουπ (το 1ο του επιπέδου Β) με το Ισραήλ (επικεφαλής) και την Εσθονία.

Στο ομαδικό κοριτσιών Under 19 πρόκειται να πάρουν μέρος 37 χώρες. Η εθνική μας, που επίσης ήταν στη δεύτερη σειρά των seeding για το επίπεδο Β, βρέθηκε στο 8ο γκρουπ με τη Σερβία (επικεφαλής), τη Σκωτία και τη Λετονία.

Στο ομαδικό αγοριών Under 15 υπάρχουν επίσης 37 συμμετοχές. Από την τέταρτη σειρά των seeding το αντιπροσωπευτικό μας πήγε στο 9ο γκρουπ με την Εσθονία (επικεφαλής), τη Δανία και την Κύπρο.

Στο ομαδικό κοριτσιών Under 15 εμφανίζονται οι λιγότερες συμμετοχές και συγκεκριμένα 30. Η εθνική μας ήταν στην 3η σειρά της κατάταξης για την κλήρωση και βρέθηκε στο 8ο γκρουπ με αντιπάλους τη Σουηδία (επικεφαλής), το Αζερμπαϊτζάν και το Μαυροβούνιο.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ΕΦΟΕπΑ ακύρωσε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διπλού μικτού ανδρών-γυναικών, που είχε προγραμματίσει για το φινάλε της σεζόν, αυτό το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Ιουνίου. Δεν συνάντησε αρκετή ανταπόκριση το event, που για πρώτη φορά είχε βάλει μεμονωμένα στο καλεντάρι της και αποφάσισε να μην το διοργανώσει λόγω του μικρού αριθμού στις δηλώσεις συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.