Δικαίωσε τις προσδοκίες και διαφήμισε τη Ρυθμική Γυμναστική το 4ο Διεθνές Τουρνουά Royal Crown

Τετρακόσιες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής από οκτώ χώρες και τέσσερις διαφορετικές ηπείρους πρόσφεραν στιγμές απαράμιλλης ομορφιάς στο “PAOK Sports Arena”, στη Θεσσαλονίκη, μετατρέποντας το 4ο Διεθνές Τουρνουά Royal Crown στην καλύτερη διαφήμιση για το ίδιο το άθλημα. Τους αγώνες διοργάνωσε ο Α.Ο. Αρίων Πανοράματος με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το κορυφαίο γεγονός της ρυθμικής γυμναστικής στη Βόρεια Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 29 Μαΐου, δικαίωσε απόλυτα τις προσδοκίες και κατάφερε να ανέβει επίπεδο για άλλη μια χρονιά.
Από τις έμπειρες πρωταθλήτριες μέχρι τα πρωτοεμφανιζόμενα κοριτσάκια των προ-αγωνιστικών κατηγοριών, από τις εκπροσώπους 40 εγχώριων σωματείων μέχρι εκείνες που ταξίδεψαν από μακρινές χώρες όπως το Σουρινάμ και την Αυστραλία, όλες οι συμμετέχουσες έζησαν μοναδικές εμπειρίες, σ’ έναν αγωνιστικό χώρο εφάμιλλο των σπουδαιότερων διοργανώσεων.

Επιπλέον, τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες όπως ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Άγγελος Χαριστέας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Σωκράτης Δωρής, όπως επίσης η Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Κυριακή Ουδατζή, ο ηθοποιός-παρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς, καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων από τον χώρο της γυμναστικής:
Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής Αθανάσιος Βασιλειάδης, στελέχη της Διοίκησης της Ε.Γ.Ο. όπως ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Πανταζής, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αβραάμ Σαπρανίδης και τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Προβιάς, Χρήστος Ψαθάς, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Νεκτάριος Κελεσίδης, το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης & Προώθησης της Ε.ΓΟ. Νίκος Δερβίσης, οι Ολυμπιονίκες της ρυθμικής Χαρά Καρυάμη, Εύα Χριστοδούλου, αλλά και η διακεκριμένη προπονήτρια Γυμναστικής για Όλους Ολυμπία Δραγούνη, δημιουργός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας ομάδας των «Λύκων», που πραγματοποίησε μάλιστα εμφάνιση επίδειξης στο περιθώριο του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος.

Το λαμπρό φινάλε συνοδεύτηκε από εκατοντάδες χαμόγελα, με το θερμότερο χειροκρότημα να επιβραβεύει τις προσπάθειες όλων των αθλητριών και των προπονητριών τους, μαζί με την ευχή να ανταμώσουν ξανά στη Θεσσαλονίκη του χρόνου, στο επόμενο και ακόμα καλύτερο Διεθνές Τουρνουά Royal Crown!

«Το Royal Crown επέστρεψε! Είναι μεγάλη η χαρά και η περηφάνια μας, που ξαναβρεθήκαμε εδώ και προσφέραμε μία εξαιρετική διοργάνωση σε όλες τις ομάδες. Τα συγχαρητήρια που δεχθήκαμε από όλες τις αποστολές και η θέρμη με την οποία μας αποχαιρέτησαν, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς», τόνισε αρχικά η Έλενα Καϊτεζίδου, Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου Αρίωνα Πανοράματος και πρώην πρωταθλήτρια της Εθνικής γυναικών της ρυθμικής γυμναστικής, προτού απευθύνει ευχαριστίες στους συντελεστές της διοργάνωσης:

«Η επιτυχία ανήκει σε όλους τους ανθρώπους και τους φορείς που εργάστηκαν για να έρθει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους αφανείς ήρωες της διοργάνωσης, τα στελέχη του συλλόγου μας, όπως τη Γενική Γραμματέα του Αρίωνα Σίσσυ Παπακώστα, την Πρόεδρο του αδελφού σωματείου Εξάντα Καλαμαριάς Τζένη Κανιατσάκη και τη Γενική Γραμματέα Μελίνα Θεοδοσιάδου, καθώς και την Ταμία του Αρίωνα Κική Καϊτεζίδου, για όλα όσα πρόσφεραν. Επίσης, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη διευθύντρια των αγώνων Κατερίνα Δερβίση, στην υπεύθυνη εθελοντών Μαριλίνη Καραγιώργου και σε κάθε μία από τις εθελόντριες, στο σώμα των Ελληνίδων κριτών ρυθμικής γυμναστικής και σε όλες τις προπονήτριες. Και ασφαλώς στους χορηγούς μας για την πολύτιμη στήριξή τους.
Επιπλέον, οφείλουμε να απευθύνουμε ευχαριστίες στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, στον Δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και σε όλο το προσωπικό του γραφείου του, αλλά και στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας-Περιβάλλοντος-Ανακύκλωσης της Δημοτικής Ενότητας Πανοράματος-Πυλαίας Γιάννη Καρτάλη για την καθοριστική υποστήριξή του, χωρίς να παραλείψουμε επίσης τον ΑΣ ΠΑΟΚ που μας δέχθηκε άμεσα στο “PAOK
 Sports Arena”, όλο το προσωπικό που εργάζεται στο “Παλατάκι” και ήταν άψογο, τον Σήφη Κωνσταντινίδη για την εξαιρετική ηχητική υποστήριξη της διοργάνωσης, αλλά και τους ανθρώπους της γυμναστικής, όπως τον Μίμη Γιαννουλίδη, ο οποίος είχε όλο τον συντονισμό για την άριστη προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου και λειτούργησε υποδειγματικά. Σας ευχαριστώ πολύ! Ραντεβού του χρόνου, στο 5ο Royal Crown!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.