Στίβος: Οι συμμετοχές στο διεθνές μίτινγκ “Δρόμεια 2021”

Με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων, αλλά και ξένων αθλητών και αθλητριών θα γίνει την Τετάρτη (23/6) το διεθνές μίτινγκ "Δρόμεια 2021", στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης “Κ. Μπαγλατζής”.

Η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ:

Με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων, αλλά και ξένων αθλητών και αθλητριών θα γίνει την Τετάρτη (23/6) το διεθνές μίτινγκ “Δρόμεια 2021”, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης “Κ. Μπαγλατζής”.

Μια διοργάνωση αποκλειστικά για τους σπρίντερ και τους εμποδιστές, την οποία διοργανώνει ο ΑΟ Βάρης Δρομέας σε συνεργασία με τον ΟΑΠΠΑ Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.


Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα τις συμμετοχές ανά αγώνισμα και ανάμεσα σε αυτούς είναι πολλά από τα παιδά που ξεχώρισαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει δηλωθεί να τρέξει στα 200 μ., ενώ Γιάννης Νυφαντόπουλος, ο Κώστας Ζήκος έχουν δηλώσει να πάρουν μέρος στα 100 μέτρα. Η Ελένη Αρτυματά, η οποία διανύει εξαιρετική σεζόν, έχει δηλωθεί σε δύο αγώνισμα τα 200 μ. και 400 μέτρα. Στην παρατεταμένη ταχύτητα θα συμμετάσχουν και η Κορίνα Πολίτη με την Ελπίδα Καρκαλάτου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης