Κολέ: Ανυπομονούμε…

Τόσο ο Βενσάν Κολέ, όσο και οι παίκτες της Γαλλίας περιμένουν πως και πως το παιχνίδι με την Ελλάδα.

Τόσο ο Βενσάν Κολέ, όσο και οι παίκτες της Γαλλίας περιμένουν πως και πως το παιχνίδι με την Ελλάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» εξήγησε ότι οι παίκτες του αδημονούν για τον αυριανό προημιτελικό και ξεκαθάρισε πως δεν έχουν το άγχος του φαβορί.
«Απέμειναν σχεδόν 24 ώρες για πριν το παιχνίδι με την Ελλάδα. Ανυπομονούμε για το ματς. Η πίεση που έχουμε, είναι όπως η πίεση όλων. Λογικό για παιχνίδια τέτοιου είδους. Και η Ελλάδα έχει πίεση. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ», ήταν τα πρώτα λόγια του. Αναφερόμενος στην «επίσημη αγαπημένη» τόνισε ότι «η Ελλάδα θα προσπαθήσει να επιβάλει το δικό της ρυθμό, ένα αργό τέμπο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε σε πιο γρήγορες επιθέσεις. Δεν είμαστε καλοί μόνο στην επίθεση ένας, εναντίον ενός, αν αυτό πιστεύετε. Κάνουμε και άλλα πράγματα καλά και κυρίως στην άμυνα».
Τέλος, μίλησε και για τη δική του ομάδα, λέγοντας ότι «έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν εμπειρία ΝΒΑ, αλλά πολλοί επίσης έχουν παίξει τα καλοκαίρια στην εθνική ομάδα και αυτό τους βοηθάει. Σίγουρα είχαμε ένα μειονέκτημα από την αρχή, αλλά προσπαθήσαμε να δώσουμε στους παίκτες να καταλάβουν τι θέλαμε από αυτούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.