Ζούρος: Έχει χημεία η ομάδα του μέλλοντος

Η Εθνική συνεχίζει να εκπλήσσει τους αμφισβητίες της με τις... αντιδράσεις της στο παρκέ και ο Ηλίας Ζούρος να αποθεώνει τους παίκτες του μετά από ανάλογες εκπληκτικές εμφανίσεις.

Η Εθνική συνεχίζει να εκπλήσσει τους αμφισβητίες της με τις… αντιδράσεις της στο παρκέ και ο Ηλίας Ζούρος να αποθεώνει τους παίκτες του μετά από ανάλογες εκπληκτικές εμφανίσεις.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους συνεργάτες μου που έκαναν εξαιρετικό σκάουτινγκ. Παίξαμε καλή άμυνα κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό, γιατί στα σημεία που δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε είχαμε καλή λειτουργία στο άλλο μισό του γηπέδου. Στο τέλος πετύχαμε κάποια κρίσιμα καλάθια και πήραμε τη νίκη», ξεκίνησε να λέει ο κόουτς και συμπλήρωσε ότι «πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς απέναντι στη Ρωσία, που είναι μία δυνατή και πολύ ψηλά ομάδα».

Τα εύσημα που μοίραζε ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν τελείωσαν όμως. Εκείνος και οι διεθνείς «χτίζουν» και μάλιστα με πολλές προοπτικές όπως έδειξαν. «Έχουμε μία νεανική ομάδα με πολλούς καινούριους παίκτες. Για να έχεις καλή επιθετική λειτουργία χρειάζεσαι χρόνο και χημεία. Εμείς έχουμε λίγους παίκτες από το παρελθόν. Όμως έχουμε καλή “χημεία” και παίζουμε καλή άμυνα και αντιδράσαμε πολύ σωστά στο τέλος του αγώνα. Είναι σημαντικό για μας που βρισκόμαστε ακόμη εδώ και θέλουμε σίγουρα άλλη μία νίκη για να προχωρήσουμε. Η Ελλάδα είναι μια νεανική ομάδα, που χτίζεται για το μέλλον» εξήγησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.