Ζήσης: «Στόχος η οκτάδα»

Η πρόκριση της εθνικής Ελλάδος στην οκτάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι ο πρώτος στόχος των διεθνών, σύμφωνα με τον Νίκο Ζήση.

Η πρόκριση της εθνικής Ελλάδος στην οκτάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι ο πρώτος στόχος των διεθνών, σύμφωνα με τον Νίκο Ζήση. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως η αναμέτρηση με την Σλοβενία είναι αρκετά δύσκολη, ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα που έχει από το εφετινό τουρνουά. Ο Ζήσης τόνισε:

Για την Εθνική Σλοβενίας: «Έχουν τους στόχους τους, έχουν μια πολύ καλή ομάδα, μια πολύ σκληρή ομάδα και θέλει επί 40 λεπτά πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας».

Για την Εθνική Ισπανίας: «Έτσι όπως είναι πλέον το τουρνουά και με τα συνεχόμενα παιχνίδια, η Ισπανία ίσως υποτίμησε λίγο την Τουρκία κι έχασε. Δεν ξέρεις σε ποια θέση θα καταλήξει. Υποτίθεται είναι το μεγάλο φόβητρο και το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Οπότε, το πρώτο μέλημά μας είναι να περάσουμε στην 8άδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό και καλύτερα να το κάνουμε στον αυριανό αγώνα».

Για τα συμπεράσματά του από τις εμφανίσεις της Εθνικής: «Είμαστε σε καλό δρόμο, στα δύο τελευταία παιχνίδια αντιδράσαμε πολύ σωστά ως ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.