Φώτσης: «Στόχος η πρόκριση»

Την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θέλει ο Αντώνης Φώτσης.

Την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θέλει ο Αντώνης Φώτσης. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τόνισε πως η εικόνα της Εθνικής ήταν καλή στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, με εξαίρεση το ματς απέναντι στα Σκόπια.

Αρχικά, ο Φώτσης δήλωσε: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο, που ήταν η πρόκριση στη δεύτερη φάση, αλλά ήρθαμε εδώ για να προχωρήσουμε κι άλλο στη διοργάνωση. Κάναμε συνολικά τέσσερα καλά παιχνίδια, με εξαίρεση αυτό απέναντι στα Σκόπια. Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη».

Και συμπλήρωσε: «Βγάλαμε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η διάρκεια, δηλαδή να αποδίδουμε καλά για μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα και να εξαλείψουμε ή τουλάχιστον να περιορίσουμε τα νεκρά διαστήματα», ανέφερε ο 30χρονος άσος, που στάθηκε και στην προσαρμογή των νέων προσώπων στην ομάδα. «Νομίζω πως έχουμε δείξει ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να πάρει βοήθεια από όλους. Από την αρχή είχαμε πει πως στηριζόμαστε στην ομαδική λειτουργία για να προχωρήσουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και τα νέα παιδιά έχουν ανταποκριθεί πολύ καλά στις απαιτήσεις. Για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση χρειαζόμαστε συνεισφορά από όλα τα παιδιά».

Και συμπλήρωσε: «Εδώ που φτάσαμε δεν θα μας χαριστεί τίποτα. Τα παιχνίδια ήταν δύσκολα και στην πρώτη φάση, αλλά τώρα θα είναι ακόμη δυσκολότερα. Έχουμε μπροστά μας τρεις δυνατούς αντιπάλους. Κάθε ομάδα για να έχει φτάσει στους δώδεκα σημαίνει πως είναι αξιόλογη και κανείς αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος. Θα πρέπει να κοιτάξουμε όμως πρώτα τη δική μας ομάδα, να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.